Kaluđerović: Spočitavaju SNP-u borbu za funkcije iako čitava Crna Gora zna da se izreka „izgore kao vladika za Lesendrom“ pretvorila u „izgora kao Aleksa Bečić za foteljom

15

„Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag“. Ova narodna mudrost najbolje oslikava ono što se poslednjih dana dešava na političkoj sceni Crne Gore. Tako svakodnevno imamo sve više dokaza da tajno dogovorena koalicija DPS-a i Demokrata ubrzano prelazi u fazu javnog zajedničkog djelovanja, kazala je savjetnica potpredsjednika Vlade Slađana Kaluđerović.

I jedni i drugi, istovremeno, i sa gotovo identičnom argumentacijom napadaju SNP i Vladu Crne Gore, kazala je Kaluđerovićeva i dodala da i jednima i drugima smeta politička stabilnost, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, nastavak evropskog puta, deblokada pravosudnog sistema, ekonomski napredak, stavljanje tački na podjele, te dobra regionalna saradnja.

„Tolika podudarnost stavova između DPS-a i Demokrata može samo da iznenadi neupućene, jer novopečeni koalicioni partneri odavno funkcionišu po sistemu – što gore za Crnu Goru, to bolje za nas. Zato i zajednički trud DPS-a i Demokrata da se zaustavi proces uspostavljanja pune vladavine prava, zato udruženo miniraju ekonomski oporavak Crne Gore, zato identični napadi na inicijativu „Otvoreni Balkan“, zato istovremeno žele da sruše Vladu zbog Temeljnog ugovora, zato opstrukcija svakog djelovanja koje za cilj ima pomirenje u Crnoj Gori. Smiješno djeluje kada DPS govori o zaštiti interesa Crne Gore. O tome kako su oni štitili te interese ima puno dokaza, a najviše ih je u Specijalnom tužilaštvu za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije“, pojasnila je ona.

Još smješnije je, kako navodi, kada njihovi novi koalicioni partneri u liku Demokrata spočitavaju SNP-u borbu za funkcije, kada čitava Crna Gora zna da se nekad govorilo – izgore kao vladika za Lesendrom, a danas – izgore kao Aleksa Bečić za foteljom.

„Za razliku od DPS-a i njihovih partnera iz Demokratske Crne Gore, SNP nikada ništa nije radio iza leđa naroda, već je uvijek na prvom mjestu imao napredak i boljitak svih građana Crne Gore. To je ono što nam DPS i Demokrate očito ne mogu oprostiti i zato ovi sijamski blizanci zajedno žele da sruše Vladu Crne Gore. Zaboravljaju jedno – narod sve zna“, zaključila je ona.

15 Comments
 1. Bljak komentariše

  Samo se ti ne javljaj neznalice. Zapalonte je nesto sto ne mozes ni da sanjas. Ne bi mogla da budes obican sluzbenik jer se za to trazi ipak neko znanje.

  1. Boban komentariše

   Ova gospođica ima i zvanje i znanje. POdrska.

 2. Q komentariše

  Aleksa Bečić je največi ljigavqc na političkoj sceni Crne gore no to ne znači da je SNP išta bolji Sto dokazuje da sjedi u vladi sa SDP-eom i pidrškom DrPS-a.

 3. Svetigora komentariše

  Dame i gospodo iz SNP- a, ne zaboravljamo smijenjene Srbe, ne zaboravljamo Andriju Radulovića, ne zaboravjamo ko ih je zamijenio.

 4. Amfiteatar komentariše

  Nikakve razlike između vas iz SNP i Demokrata nema, i jedni i drugi trčite za foteljama a narod i njegovi interesi su vam onako usput. Samo što ste vi ugrabili priliku i dočepali se ministarskih fotelja. I jedni i drugi ste izašli ispod DPS šinjela, i jedni i drugi ste njihovi igrači po potrebi, i jedni i drugi ste svako na svoj način izdali narodnu izbornu volju sa parlamentarnih izbora. Zato ne morališite i ne držite govore ni vi iz SNP!

 5. Zdravko Stanišić komentariše

  Tuga. Izbori su jedina legitimna borba za fotelje. Zašto bježte od njih?? Neko ko je vratio DPS na vlast nema prava da drži moralne pridike.Gotovo je, dajte malo ponosa. 😭😭😭Vaše suze i plač su plač srama. Malo je trajala ta vaša vlast, ali je bila veoma pogubna. Na izbore pa ako osvojite dovoljno gasova da budete vlast, srećno vam bilo. Međutim izgorećete kao oni tompusi i vi i Ura. Nikad više DPS /URA /SNP.

  1. Jana komentariše

   Zelja ce ti biti. Nijedna vlad nece biti formirana bez Snp i Ure.

   1. Zdravko Stanišić komentariše

    Neka Jano stara sendvičarko iz DRPS SNP frakcije. Izađite na izbore i osvojite vlast srećno bilo. Ne diraju me vaše suze. Tamo gdje ste sada ste zahvaljujući tome što ste zloupotrebili glasove koje smo dali zajedničkoj listi. Izbori pa sami i što vi bog da. A daće svakom po zaslugama.

    1. Jana komentariše

     Dace, normalno. Dzaba vam prljava kampanja, imace Snp glasova kao u Beranama, bice najjaci, a onda cete da placete od muke.

 6. Milos Srbin komentariše

  Ima li goreg dna od ovih iz SNPa…sa DPSovcima dijele fotelje i postavljaju jedni druge i glasaju zajedno.Sramno.

  1. Bravo komentariše

   Sto bi se reklo isto sranje samo drugo pakovanje

 7. Jakov komentariše

  Bolili te koliko si ruzna. E ako boli, zao mi te je jer se muka mucis

 8. PERO komentariše

  SNP se pogubio.
  Umjesti da podnesu ostavke oni i dalje vrte prucu ko glasa protuv Vlade taj je za DPS.
  A SNP je sa DPS u Vladi sa SDP sa,SD.

  Nece sa DF i D
  A kazu ako se obori Vlada taj je,za DPS

  U cemu je problem sa ovim ljudima te ne vide da su smijesni

 9. PERO komentariše

  Svako novo oglasavanje clanova SNP vodi ih ispod cenzusa.

  1. Gaga komentariše

   Mislis demokrate .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.