Kalezić: Narodu je dosta prevare Milojka Spajića!

0

Direktor Društva za istraživanje politike i političke teorije Predrag Kalezić kaže da je većina građana u Crnoj Gori ozlojeđeni ponašanjem premijera Milojka Spajića, a to su pokazali upravo budvanski izbori.

“Ljudi su počeli da vide omjere te prevare. Žao mi je Predraga Zenovića, mnogo ga cijenim, ali u Budvi je zloupotrijebljena njegova politička ličnost. Spajićeva Vlada je osuđena na propast, prije ili kasnije”, zaključio je Kalezić.

Rezolucije politizovane do beskonačnosti

Govoreći o aktuelnoj Rezoluciji o Srebrenici, Kalezić tvrdi da je Spajić ostavio prostor da se rezolucije politizuju do beskonačnosti.

“Spajić nije dorastao vođenju državne politike. Ni on, ni portfolio oko njega”, kazao je Kalezić.

Kalezić tvrdi da Spajić treba da bude prva i osnovna adresa koja treba da pokaže odgovornost i ozbiljnost kad su velike tem u pitanju.

“Sa željom ka političkoj virtuoznosti, sigurno je obećao Mandiću i Milanu Kneževiću nešto što nije bilo realno izvodljivo, ali on je obećavao bolji život građana, pa je evidentno da od toga neće biti ništa”, dodao je on.

Kalezić takođe tvrdi da je Vlada, na čelu sa Spajićem, nedorasla spram građana.

“Gdje je tad Program Evropa sad 2? Osjećaju se pomaci, ali sa katastrofalnom inflacijom. I ono što posebno zamjeram Spajću, to je odsustvo političke volje da se bori protiv koprupcije i kriminala”, zaključio je Kalezić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.