Kadrovske promjene u Službenom listu: Radosav Gligorović novi predsjednik Upravnog odbora

2

Dosadašnja predsjednica Upravnog odbora Službenog lista Crne Gore, Slavica Bajić, razriješena je dužnosti prije isteka vremena na koje je naimenovana.

Za novog predsjednika UO izabran je advokat iz Podgorice Radosav Gligorović.

Pored Slavice Bajić, koja je i pomoćnica sekretara Sekretarijata za zakonodavstvo (rukovoditeljka Sektora za propise iz oblasti političkog sistema), jučerašnjom odlukom Vlade Crne Gore bez održavanja sjednice dužnosti su razriješena tri člana Upravnog odbora Službenog lista, takođe prije isteka mandata.

Razriješeni su Gordana Pleskonjić, samostalna savjetnica u Generalnom sekretarijatu Vlade, Milorad Ražnatović, penzioner iz Podgorice i Elmedina Lulanaj, socijalna radnica u Centru za socijalni rad za Glavni grad Podgorica, opštinu u okviru Glavnog grada Golubovci i opštinu Tuzi.

Novi članovi UO Službenog lista Crne Gore biće Lidija Mašanović, savjetnica u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava, Goran Bajić, samostalni savjetnik u Upravi lokalnih javnih prihoda Opštine Pljevlja i Stefan Lakušić, magistar političkih nauka.

Osnovna djelatnost Javne ustanove Službeni list CG, u skladu sa članom 10 Zakona o objavljivanju propisa i drugih akata, je objavljivanje zakona, drugih propisa i akata, koja je Zakonom utvrđena kao djelatnost od javnog interesa.

Direktor i glavni i odgovorni urednik Službenog lista Crne Gore trenutno je Momčilo Vujošević. On se na toj funkciji nalazi od 2014. godine.

 

Izvor: Fos media

2 Comments
 1. Bodiroga komentariše

  bajic odlazi, drugi bajic dolazi…ovi pljevljaci u svako kolo igraju..

  4
  5
 2. Negroni komentariše

  A ciji je ovo kadar Boze Boze

  5
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.