Jonica: Ostvarena pobjeda, slijedi ispunjenje očekivanja Nikšićana

1

Socijalisti Crne Gore čestitaju svim građankama i građanima Nikšića iskazani demokratski kapacitet i odgovornost da misleći svojom glavom i odlučujući svojim glasom opredeljuju svoju budućnost, budućnost svoje djece i budućnost Nikšića, poručila je predsjednica Snežana Jonica.

“Pobjeda nad DPS-om je odgovor Nikšićana i Nikšićanki na višedecenijsku vladavinu kojom je ovaj grad kontinuirano uništavan i devastiran. Socijalisti Crne Gore su ponosni što su bili dio pobjedničkih snaga u Nikšiću i što su dali svoj doprinos jučerašnjoj izbornoj pobjedi”, navodi predsjednica Socijalista.

Pred svima nama su sada mnogo teži zadaci i jednako važne pobjede , dodaje Jonica,  a pobjedićemo u punom smislu riječi kad pokažemo svojim djelima kao nova vlast da smo ispunili očekivanja građana i građanki Nikišića.

“Velika izlaznost na jučerašnjim izborima potvrdila je naš stav da je jedan od najvećih benefita 30. avgusta 2020. godine – oslobođeni građanin Crne Gore koji sada može da bude siguran da on odlučuje o svojoj sudbini svojim glasom i da više nema nepromjenljive vlasti, jer su građani osnaženi vjerom u mogućnost promjena koje zavise samo od njih”, ističe u saopštenju.

Izrazila je očekivanje da će se vlast u Nikšiću formirati u najkraćem roku, kako bi pokazali odgovornost prema svima onima koji su svojim glasom pokazali da žele novu vlast koja će grad pod Trebjesom vratiti na kolosjek razvoja i prosperiteta.

“Zato još jednom hvala svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su glasali za pobjednike jučerašnjih izbora, a posebno se zahvaljujemo članstvu, simpatizerima i glasačima Socijalista koji su bezrezervno, bezinteresno i srcem dali puni doprinos jučerašnjoj pobjedi i smjeni DPS-a u Nikšiću”, zaključuje u saopštenju.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Čišćenje Nikšića je najopasniji i mnogo teška stvar. Tim prije što se digao na 40 i to nije smjelo da se dozvoli. To mora da plati ovaj premijer nesrećni.

    1
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.