Jeremić o sastanku kod Tadića: Odnosi u opoziciji više ne zanimaju nikog normalnog

0

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić danas je, povodom sastanka opozicije na poziv Borisa Tadića, rekao da Narodna stranka ima rezerve prema saradnji sa onima koji su učestvovali na izborima 21. juna, ali da je razlog zbog kojeg nije bio na sastanku, to što je, kaže, imao druge aktivnosti.

Prema saopštenju Narodne stranke, Jeremić je naveo i da odnosi u opoziciji više ne zanimaju “nikog normalnog u Srbiji”, jer su građani prvenstveno zainteresovani za ekonomske i zdravstvene teme, kao i da bi ozbiljne razgovore o nastupu opozicije trebalo voditi iza zatvorenih vrata i bez medijske pompe.

Smatra da je priča o broju kolona potpuno promašena tema, jer opozicija danas ne može da se skupi ni za jednu kolonu, kao i da građani “sanjaju o promeni vlasti”, a ne o tome u koliko će kolona opozicija izaći na izbore.

Prema njegovim rečima, trebalo bi prvo da se vidi da li mogu da se okupe dovoljno za jednu kolonu, što bi bio, kaže, dobar početak, pa onda videti da li je optimalno imati ih dve, tri, dodajući da Narodna stranka zato gradi stranačku infrastrukturu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.