Istoričar Predrag Marković: Milo Đukanović umiješan u funkcionisanje “škaljaraca” i “kavčana”

9

Profesor na Filozofskom fakultetu Predrag Marković naveo je u emisiji “Novo jutro” na Pinku da je Milo Đukanović umiješan u funkcionisanje Kavačkog i Škaljarskog klana.

Marković je istakao da je Crna Gora toliko mala da je nemoguće da Milo Đukanović nije upoznat sa kriminalnim radom dva najokorelija klana u regionu.

– Magarci iz dva kotorska sela. Stvarno vjerujete da Milo Đukanović nema ništa tu? Kolika je to zemlja? Ovo je za Srbiju od vitalne važnosti – izjavio je Predrag Marković u “Novom jutru”.

Crnu Goru čekaju krucijalni lokalni izbori u Nikšiću, vrlo važni za dalje istjerivanje režima DPS-a iz svih pora vlasti. Demokratski front je glavni konkurent:

– Na parlamentarnim izborima su pobijedili oni koji su pobijedli je vodila vjera, ljudska prava i sloboda. Ljudi iz Demokratskog fronta su hapšeni, proganjani,… Ova druga strana radi kao džuboks, za novac. Vidjeli smo tokom božićnih proslava, tj protesta. Izdvojili su sredstva sa skupu seriju u kojoj Srbi pale, kolju, ubijaju…Ideali su ipak jači od novca.Milo ima privatnu državu, sav novac je kod njega. Priželjkujem kada će iz Crne Gore ponovo dolaziti pjesnici, slikari, a ne karteli – odgovorio je Marković.

(republika.rs)

9 Comments
 1. e komentariše

  magarica je za ovoga kompliment reći

  7
  13
 2. Mile komentariše

  Pa to i vrapci na grani znaju, Milo je glavni koordinator narko klanova u CG.

  22
  4
 3. Andrijana komentariše

  Dzaba vam novci moji sinovci.. Padas sa vlasti milo. Osvjezice.

  25
  4
 4. Milica komentariše

  ZA BUDUCNOST NIKSICAAA! samo br 4.!

  25
  6
 5. MIKI komentariše

  Milasu ugasio si ga nacisto.Nikad vise Milo nikad vise Dps.

  14
  1
 6. Dragan komentariše

  Čekajte, to ovaj istoričar što je 2011.u knjizi napisao da je Milošević najgori satrap Srbije i da je odgovoran za najveće brukanje nacije, a onda ušao u SPS?
  Ko njemu veruje?

  2
  3
 7. Pravo i pravda komentariše

  Milo je nrakoboss i nalagodavac preko stotine likvidacija u Srb CG i sirom svijeta preko krimanalnog miljea.. minstrum bolesni psihopata.. uskoro ce sve znati sta je radio i bicete bez teksta..

 8. Sotonjara! komentariše

  Racku si ti istoričar ti si dulaba, jbte sotonjara manita

 9. Milica komentariše

  Umijesan je on u sve sto ima veze s kriminalom

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.