Injac: Izbjegavanjem odgovornosti i zamjenom teza, opozicioni DPS se neće reformisati

0

Izbjegavanjem odgovornosti i zamjenom teza, opozicioni DPS, se, izvjesno, neće reformisati – napisala je na društvenoj mreži X gradonačelnica Podgorice Olivera Injac. Ona se oglasila nakon što je odbornički klub Pokreta Evropa sad u saopštenju aktuelizovao podatke iz krivične prijave podnijete protiv Gorana Jankovića, bišeg komandira Službe zašite i spašavanja.

– DPS uzdanica, bivši komandir Službe je neodgovorno postupao sa javnim resursima i privatizovao Službu zaštite i spašavanja. Pristojna vlast – napisala je Injac.

Na ovu objavu reagovala je Ksenija Aranitović, odbornica DPS-a.

–Gospođo Injac, jasno mi je zbog čega vas „žulja“ termin „pristojna vlast“ jer Vi vašu ličnu nepristojnost i frustraciju ne možete da sakrijete. Ipak, nedolično ponašanje Vam neće pomoći, jer ćete se suočiti sa odgovornošću za nezakonito postupanje – napisala je Aranitović.

image

Ksenija Aranitović

Uslijedio je odgovor gradonačelnice Injac.

– Zbog ovakve (ne) pristojne retorike i stavova odbornice Aranitović i sličnih, DPS nema koalicioni kapacitet –napisala je Injac.

Polemici na društvenoj mreži priključio se i Andrija Klikovac, šef kluba odbornika DPS-a. On je kazao „nije gradonačelnica kriva za nelegalno imenovanje komandira Blečića (koje je potpisala), kriv je DPS“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.