Injac: Demokrate odgovorne za neimenovanje zamjenika gradonačelnice

0

Gradonačelnica Glavnog grada, Olivera Injac, iznijela je svoj stav povodom neimenovanja zamjenika gradonačelnice, funkcije koja je ostala upražnjena nakon što je Danilo Šaranović preuzeo poziciju ministra unutrašnjih poslova. Injac je istakla da odgovornost za imenovanje novog zamjenika pripada Demokratskoj Crnoj Gori.

Podsjećamo, Borba se juče bavila ovom problematikom ističući da Glavni grad ne funkcioniše u punom kapacitetu zbog nepopunjene pozicije zamjenika gradonačelnice.

Injac smatra da to pitanje treba biti upućeno Demorkatskoj Crnoj Gori pošto je to pozicija koja njima pripada.

„Ali u svakom slučaju želim da saopštim da to jeste na neki način doprinijelo da se negdje umanjuje efikasnost našeg rada i rezultati, jer je ta pozicija vrlo važna“, naglasila je Injac.

Funkcija zamjenika gradonačelnice stoji upražnjena više od sedam mjeseci, tačnije od 31. oktobra 2023. godine kada je Danilo Šaranović stupio na funkciju ministra unutrašnjih poslova.

Ostaje da se vidi kako će Demokratska Crna Gora odgovoriti na ovaj jasan poziv gradonačelnice i kada će se konačno riješiti ovo pitanje koje već neko vrijeme muči lokalnu zajednicu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.