I dalje se traga za djevojčicom iz Bora

0

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje.

Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani, javlja RTS.

U potrazi za djevojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama. Kako je kazao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, dobrovoljci mogu da se uključe u potragu u koordinaciji sa policijom.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Djevojčica je nestala na nepristupačnom terenu, obraslom gustom šumom. Tokom popodneva podignuti su i dronovi sa termovizijskim kamerama, a teren pretražuje i helikopter.

„To je prigradsko naselje koje ima i vrlo nezgodan teren. Tu su šume i potoci. Na samom kraju tog mjesta se desio nestanak naše male sugrađanke“, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Kiša je juče dodatno otežavala potragu,a  tokom jučerašnjeg dana za djevojčicom je tragalo oko 2.000 ljudi.

Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i porodica nestale djevojčice kojima je preporučeno da se tokom noći vrate kućama kako ne bi ometali pse tragače.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.