Gregović: Petrovac, kao dragulj naše obale, ponovo će zasijati pravim sjajem (VIDEO)

0

Dušan Gregović, kandidat za odbornika sa izborne liste ,,Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi – BUDVA ODLUČUJE – Đorđe Zenović”, nastavio je sa predstavljanjem projekata koje će Demokrate, kao stožer buduće vlasti, sprovesti u djelo nakon 26. maja, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore

On je, kako se navodi, „stavio akcenat na biser Budve – Petrovac“.

,,Za početak, izgradićemo podzemni garažni prostor sa preko 300 parking mjesta, čime ćemo riješiti veliki izazov tokom turističke sezone. Na garažnoj površini izgradićemo novu zelenu oazu sa komercijalnim sadržajem koji će postati novo mjesto okupljanja naših sugrađana i brojnih turista”, istakao je Gregović.

Naglasio je da je u planu izgradnja šetališta koje će biti dostojno Petrovca.

,,Izvršićemo i temeljnu sanaciju postojećeg šetališta, čime ćemo stati na kraj brojnim izazovima sa kojima se suočavaju svi koji posjete ovaj biser mediteranske obale”, rekao je Gregović i dodao da će podići nivo higijene na samom šetalištu izgradnjom i stavljanjem u funkciju javnih toaleta.

Gregović je dodao i da će buduća vlast na čelu sa Đorđem Zenovićem ponovo otvoriti vrata građanskog biroa u Petrovcu, čime će se građanima pružiti mogućnost da izbjegnu gužve i uštede na vremenu.

,,Nepotrebne odlaske do Opštine Budva zamjenjujemo pružanjem usluga u savremenim prostorijama u srcu Petrovca”, kazao je Gregović.

Na kraju, svojim sugrađanima je poslao jasnu poruku:

,,Petrovac, kao dragulj naše obale, ponovo će zasijati svojim pravim sjajem. Iskoristićemo pun potencijal koji naš Petrovac posjeduje. Zaokruži broj 2! Ojačaj. Obnovi. Oživi – Budva odlučuje”, zaključio je Gregović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.