Fantastično bonus iznenađenje!

0

Samo u Meridianbet-u se tvoja vjernost nagrađuje na neviđeni način.

Osim uzbudljivih sportskih događaja, sada možeš očekivati i specijalni Loyalti bonus koji čini svaki utorak super posebnim.

Super utorak je sada još bolji uz Meridianbet i super bonus koji čeka baš tebe! Sada imaš priliku da svakog utorka u 13 časova provjeriš svoj nalog jer te možda čeka fantastično bonus iznenađenje!

Ovo nije običan utorak, već SUPER utorak sa super bonusom koji će unaprijediti tvoje klađenje. Sve zavisi od tvoje sreće i aktivnosti na Meridianbet platformi.

Nemoj propustiti priliku da svakog utorka u 13 časova provjeriš svoj nalog i osvojiš super bonus. Bonus važi 24h od trenutka uplate. A da bi iskoristio ovaj fantastičan bonus, sve što treba da uradiš je da napraviš tiket sa minimum 3 para po tiketu i minimalnom kvotom od 1.35 po paru. Tako ćeš imati priliku da unaprijediš svoje klađenje i povećaš šanse za dobitak.

Super utorak je sada ne samo dan za sportsko klađenje, već i dan kada se tvoje klađenje nagrađuje na poseban način.

Samo na sajtu meridianbet.me te očekuje najbolja dobrodošlica ikad.  Ova sportska kladionica svim novoregistrovanim igračima poklanja 50e bonusa bez ikakvog rizika. Ne čekaj, registruj se i iskoristi ovu šansu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.