Eraković: Spremni smo za izbore ili da na neki drugi način prekomponujemo ono što se dešava u Crnoj Gori

0

Poslanik DPS-a Jevto Eraković je poručio da ta partija nikad neće pristati „ni na kakve fotelje ako to vodi urušavanju Crne Gore“.

„Tih 100 dana navršilo se juče i simbolički nije bilo jasnije slike, nego na jučerašnjem Odboru za bezbjednost i odbranu kako funkcionišu koalicioni partneri, koji su činili vlast 2020. godine. Ta eskalacija sukoba treba da zabrine bezbjednosni sektor. Vidjeli smo juče da su promovisane nove afare, da je šef SPO-a Predrag Šuković optužen za novu aferu ‘stan’. Mislim da to ne smije da ostane samo na nivou pretpostavki i očekujemo da to tužilaštvo preispita. Ne samo tu aferu nego i aferu ‘plava sveska’. Čuli smo različite afere i o bivšem premijeru Dritanu Abazoviću. Te ozbiljne optužbe su u sjenci sukoba koji postoji između PES-a i Demokrata kada je u pitanju bezbjednosni sektor. Nikada nećemo pristati ni na kakve fotelje ako to vodi urušavanju Crne Gore“, rekao je Eraković.

Rekao je da je DPS spreman da što prije izađe na izbore ili da na neki drugi način „prekomponujemo ono što se trenutno dešava u Crnoj Gori“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.