Dženifer Lopez otkazuje koncerte zbog slabe prodaje karata

0

Dženifer Lopez, svjetska zvijezda i jedna od najpopularnijih latino diva, ovih dana se suočava sa velikim izazovima na karijernom planu.

Pjevačica koja je slavu stekla krajem devedesetih godina od tada niže uspjehe, a i česta je tema medija.

Gotovo da ne prođe dan da se o njoj ne piše, a akcenat je uglavnom na njenom privatnom životu.

Lopezova posljednjih godina puni novine zbog obnovljene ljubavi sa glumcem Benom Aflekom, sa kojim je bila početkom 2000-ih godina.

Iako su bili u stabilnoj vezi, pa ljubav krunisali i vjeridbom, samo nekoliko dana prije nego što je trebalo da se vjenčaju – sve je otkazano. Razlog? Paparaco fotografi koji su ih u stopu pratili.

Dženifer je u više navrata isticala da je zadiranje medija u njihov odnos doprinio raskidu, ali to očigledno ne može da ih razdvoji danas. Barem za sada.

I dok pjevačica i glumica uživa u ljubavi, na poslovnom planu joj ne ide najbolje. Kako piše Variety, ona je bila primorana da otkaže nekoliko zakazanih koncerata u sklopu američke turneje, zbog nedovoljnog broja prodatih karata.

Niko nije mogao da predvidi da bi tako nešto moglo da se desi zvijezdi koja je do skoro bez problema punila dvorane širom svijeta.

Kako piše pomenuti sajt, otkazani su njeni koncerti u Klivlendu, Nešvilu, Atlanti, Nju Orleansu i Hjustonu, a postoji šansa da je ovo samo početak.

Da je ovo svojevrsni debakl Lopezove pokazuje činjenica da je novi album pod nazivom “This Is Me…Now“, kao i dokumentarac koji prati rad na albumu i odnos nje i Afleka, potpuno sama finansirala.

Dženifer je u ova dva projekta uložila 20 miliona dolara iz svog džepa, očigledno vjerujući da će ljudi biti zainteresovani, ali se ideja pokazala kao neuspjela.

Kritičari nisu imali pozitivne riječi za dokumentarac, kao ni šira publika, ističući da je u pitanju očigledno “namješten” film, koji pjevačicu pokušava da predstavi u različitim “opuštenim” izdanjima, ali da gotovo sve vrijeme djeluje kao da glumi.

(CDM)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.