Dušan Savić: Nekrsti Milo i Miraš su oboljeli od bolesti koja će ih sama uništiti!

5

Legenda, patriota, pravoslavac, inteligentan, šarmantan, duhovit, tako bi se u jednoj rečenici mogao opisati slavni Dušan Savić (64), bivši as Crvene zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana je imao mnogo velikih fudbalera u svojim redovima, ali su rijetki oni koji su dobili pjesmu, kojima će i dalje klicati cijela Marakana, čije će se mišljenje uvijek uvažavati ma koliko godina imao.

“Postoji jedna bolest koja tinja u konvertitima bivšim Srbima, sadašnjim Hrvatima. Činili su i čine zločine nad Srbima, sa željom da srpski narod nestane, misleći da će na taj način dobiti novi identitet, bez trunke srpstva u sebi. Isto onako kao što su to nekada radile poturice i janičari. Ali to je nemoguće. Sada, nažalost, imamo novi primjer izbacivanja srpstva iz sopstvenog bića među “montenegrinima” i “dukljanima”, pod patronatom NATO. Glavni izvođači radova su nekrsti Milo Đukanović i raspop Miraš Dedeić, oboljeli od bolesti koja će ih same uništiti, rekao je Savić.

5 Comments
 1. Dragance komentariše

  Ajde setaj loptu, tursko kopile.

  7
  34
  1. ćipur komentariše

   poturica turci i kopilad su gospoda a ove poturice su nikogovici

   3
   13
 2. ćipur komentariše

  poturice pokaza si zasto ti tikva sluzi ostavila lopta posledice a bila suplja i prije

  4
  15
 3. Branislav Radovic komentariše

  Dusan Savic se potpisao imenom i prezimenom i izneo svoj komentar a vi jadnici placenici(takozvani botovi) prismrdite sve dotle dok se ne potpisete imenom i prezimenom.

  11
  4
 4. Los Angeles Vasojevici komentariše

  Tako je veliki Dule, diktator na kraju uvijek pasji nastrada..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.