Drobnjak: Zakažite sjednicu kako bismo skratili mandat i otišli na izbore

0

Još jedna prekinuta sjednica Skupštine Glavnog grada, praktično, prije nego je i počela i nemogućnost skupštinske većine da lične i partijske interese stave iza interesa građana Podgorice ukratko je opis vladajuće većine, poručuje odbornica Liberalne partije u podgoričkom parlamentu Jovana Drobnjak.

Oni koji bi trebali da rade na razvoju Glavnog grada, kako dodaje, još jednom su građanima demonstrirali da se kao vlast ne mogu snaći u ulozi koja im je glasovima građana povjerena.

“Žao nam je što su građani Podgorice morali ponovo prisustvovati višednevnom mučnom isčekivanju hoće li se oni koji su dobili podršku građana da vrše vlast konačno i dogovoriti da to rade na odgovoran način a u interesu Podgorice. Nakon svega sto se desilo, nakon izjava učesnika pregovora, posebno poslije evidentnog pomanjkanja želje da se umjesto ličnom okrenu interesu građana Podgorice jasno je da je jedino moguće rješenje zakazivanje novih izbora i davanje prilike da neka odgovorna većina preuzme upravljanje Glavnim gradom Crne Gore”, smatra ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.