Dragićević ponovo na klupi Arsenala

0

Arsenal ima novog-starog trenera.

Radisav Rajo Dragićević vratio se na klupi Tivćana, nakon što je Arsenal danas zvanično okončao saradnju sa Milijom Savovićem.

– Dragićević je u prvom mandatu Arsenal predvodio sa klupe u periodu od juna 2021. do juna 2023. godine i tada ispisao najuspješnije stranice istorije našeg kluba. U prvoj sezoni je izborio ulazak u najviši rang crnogorskog fudbala, a u drugoj finale Kupa Crne Gore i treće mjesto u prvenstvu, koje je značilo i debitantski nastup našeg kluba u evrotakmičenjima. Dobrodošao kući Rajo! – saopštio je Arsenala na društvenim mrežama.

S druge strane, Tivćani su se zahvalili dosadašnjem strategu Miliji Savoviću.

– Nakon samo osam mjeseci, završio je angažman trenera Savovića u Tivtu. Trener koji je prije par sezona osvojio titulu sa Sutjeskom i bio izabran za najboljeg crnogorskog trenera je od samog dolaska u Arsenal unaprijedio stvari u klubu. Pobjedom na debiju protiv Rudara u Tivtu (2:0) je prekinuta negativna serija rezultata, a u nastavku sezone je bilo utakmica koje su trebale da prevagnu u korist Arsenala. Nažalost, nije bilo tako i zbog toga nije ostvaren bolji plasman, ali i pored toga, ostvarene su bitne pobjede, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu, što je dovelo do toga da se primarni cilj, a to je opstanak bez učešća u baražu, ostvari sa osam bodova viška. Presrećni smo i zahvalni Miliji Savoviću što je oplemenio naš klub svojim znanjem i prisustvom i posebno počastvovani što je u prethodnom periodu predvodio našu ekipu. Ostaće upamćen predani rad, profesionalnost i sve što su on i njegov stručni štab uradili u namjeri da Arsenal postane stabilni prvoligaš – zaključili su iz Arsenala.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.