Dragaš: Osjećam se prevareno jer smo ja i 99 odsto članova Pokreta Evropa sad pomogli Milatoviću da postane predsjednik

0

Osjećam se prevareno jer smo ja i 99 odsto članova Pokreta Evropa sad (PES) pomogli Jakovu Milatoviću da postane predsjednik Crne Gore, saopštio je funkcioner PES Tihomir Dragaš.

„Pakost koju pokazuje svakim danom prelazi sve granice. Dužnost predsjednika je da bude predsjednik svih građana, a on je ovom objavom pljunuo u lice onima koji su ga izabrali“, napisao je Dragaš na društvenoj mreži Iks reagujući na sinoćnju izjavu Milatovića da mu je žao što je Pokret Evropa sad postao politička marioneta.

Dragašu je odgovorio potpredsjednik Građanskog pokreta URA i bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma poručivši mu da je „nešto pobrkao“.

„Tiho ti si nešto očito pobrkao pa Jakov je vas spasio blama i kandidovao se iz nužde kako mu to zaboravi“, napisao je Đurović.

Dragaš je Đuroviću odgovorio da su Milatoviću postali bliži oni koji su bili protiv njega u prvom krugu predsjedničkih izbora od njih koji su uradili sve da bude predsjednik.

„To ga vi pumpate tim narativom u koji je povjerovao. Postali su mu bliži oni koji su bili protiv njega u prvom krugu predsjedničkih izbora od nas koji smo uradili sve da bude predsjednik. Te priče ne mogu da prođu ni kod djece od 15 godina“, poručio je Dragaš.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.