DPS sprema opstrukciju i u Gimnaziji: Profesori koji pripadaju bivšem režimu krenuli u nezakonitu odbranu svojih direktora!

24

Profesori srednjih škola koji pripadaju DPS-u, očigledno po nalogu partije, ovih dana pokrenuli su internu akciju odbrane direktora škola koje je birao bivši režim, otkriva BORBA. Jedna takva akcija već je pokrenuta, prema našim saznanjima u Gimnaziji “Slobodan Škerović”, gdje profesori, kadrovi DPS-a, skupljaju podršku za direktoricu Zoju Bojanić Lalović, inače funkcionerku DPS-a, koja je bila na njihovoj poslaničkoj listi

Kako saznajemo, u više srednjih škola u Podgorici, već kruže interne poruke u kojima se traži profesori daju podršku direktorima DPS-a.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i visoki funkcioner poraženog DPS-a već je krenuo u akciju protivzakonitog spašavanja direktorice Gimnazije “Slobodan Škerović”, Zoje Bojanić- Lalović, koji njenu najavljenu smjenu naziva pravnim nasiljem, što je apsolutna neistina.

Inače, aktivnosti i rad Zoje Bojanić Lalović biće pod lupom nadležnih organa u narednom periodu, pa se očigledno pokušava dići partijska hajka da se zaustave promjene.

Određeni su profesori za svaku školu koji prikupljaju podršku za svoje partijske drugove i drugarice koji sada rukovode školama, štzo je skandalozno i što se mora sankcionisati. Očigledno da nezakonitim pritiskom DPS želi da opstruira promjene svojih kadrova koji su funkcije prije svega dobili zahvaljujući članskoj karti, a ne znanju i sposobnostima.

Prikupljanje potpisa podrške predstavlja kršenje zakona jer direktore nijesu postavljali profesori, pa samim tim nema potrebe da se miješaju u izbor direktora, jer im to ne pripada.

24 Comments
 1. UDBA komentariše

  Peticine nemaju nikakvu pravnu snagu. Pa naravno, DPS je napunio škole nesposobnim i njih uz direktore treba razjuriti

  45
  6
 2. Lange komentariše

  Neka ovi stisnu mu.a pa na par zakona preko kojih dps pravi opstrukcije progladi leks specijalis.za to treba samo većina u skupštini ni glas više.a onda ovoj bagri nakradenoj reći da imaju 24 sata da dobrovoljno napuste funkcije,povotovu sudijama,sudstvo je rak rana crne gore.skupina spodoba koji 30 godina uživaju sve privilegije nisačim zaslužene.dno dna.

  29
  3
 3. Vera komentariše

  Ima dosta profesora iz svih predmeta na birou rada, makar tog kadra imamo da ne fali, slati kući po kratkom postupku, neka idu sa direktorima, srećan im put

  31
  5
 4. LipaLipa komentariše

  … naravno da drzava ima nacine, … da sprovede svoje odluke, … uslov je zakonitost, … ne pomazu peticije, dogovori profesora, … oni su cinovnici, … imaju struku iposao, … zna se ko postavlja direktora, …ostali dnevnik u ruke, … pa na cas, … ili na laptop, kako je sada, … svako dobro, …

  21
  4
 5. Ivi komentariše

  To je sprovodjenje državnih odluka, nema peticija u prosveti, zdravstvu, i td. Gluposti.

  24
  4
  1. LipaLipa komentariše

   … peticije o socijalnim problemoma. … sindikat kao organizacija, … preko koga sve to ide, … upravljanje drzava, .. svako dobro, ..

 6. Snjeg komentariše

  U prosveti je najvise onih koji su devedesetih nasli utociste u CG litijasa i svetosavaca .Podrska za direktoricu gimnazije i sve one koji ce biti smijenjeni a casno i odgovorno su obavljali posao .Bice smijenjeni zato sto nisu podrzali crkvu i ove rusitelje CG.

  18
  23
  1. Ivi komentariše

   Samo zato što je nad maloljetnom decom sprovodila programe mi u NATO a to nipošto nije dozvoljeno i NIGDJE ima da leti preko vrata. Kod studenata može kod maloletnik ne. Nego si ti nepismen.

   2
   4
 7. E viva komentariše

  E moj DPS, koliko si primio u prosvetu izbeglica iz Hrvatske, Bosne, Kosova.. U tim ratnim vremenima, svi su se zaposlili u CG i radili protiv CG.. E sada vidite koliko takvih imate još u zdravstvu, policiji itd.. E takvi su vam došli glave, vi ih zaposlili, dali krov nad glavom, kada iz je Srbija odjebala..a tek ovih sektasa u mantijama, nema 10% iz cg, sve migranti

  14
  23
  1. Lange komentariše

   Viva doćićeš ti mamu ti steram bogu na istinu siguran budi.boga ćeš moliti da ti dušu spasi ali neće moći jer si cio život sotoni služio.na nos će ti duša ispadati

   12
   7
   1. E viva komentariše

    Poližeš mi muda, hahaha

    5
    3
    1. Ivi komentariše

     Ti i italiano… a. Ajde paranoiku manje puši.

     3
     2
   2. Dekson komentariše

    Ih. Super. BIRO je pun nezaposlenih profesora tako da je lako riješiti tu pobunu.

    5
    3
 8. kuća komentariše

  Imate vi profesora koji ne mogu do posla godinama jer nisu bili članovi DPS-a,pa kome se ne svidja zamijene su spremne.Dosta je bilo povlačenja pre DPS-om. Ako je Krivokapic toliko nesposoban a izgleda da jeste nek se sam časno povuče.

  16
  6
  1. E viva komentariše

   Tako je prosveta, u štrajk.. I najurili sve migranti i izbeglice koji nisu lojalni cg, pa neka idu Vučiću i Dodiku..bagra jedna

   5
   3
 9. zdravko komentariše

  Reagovati na ispravan načinj: zabraniti partiju DPS jer izaziva podjele građana

  13
  5
 10. As komentariše

  Ima na biro rada mnogo mladih koji cekaju zaposlenje u skolu.

  15
  3
  1. Snjeg komentariše

   As u pravu si ima mnogo mladih Crnogoraca i Crnogorki prosvetnih radnika na birou rada koji od izbjeglica i dosljaka nisu mogli da se zaposle.

   8
   8
 11. Jovana komentariše

  Ne znam zašto je problem da direktorka bude smijenjena. Ona je kadar dpsa, ali niko joj neće zabraniti da radi kao profesor. Nisu se rodili sa direktorskim stolicama!

  10
  3
 12. Masa komentariše

  Kako su se uzvrpoljili. Ne daju funkcije ni za zivu glavu. 😂

  8
  4
 13. Tajci komentariše

  Ko bi potpisao tako neku inicijativu sem onih koji uopste i ne treba da budu profesori u gimnaziji a ima ih dosta. Upravo Zoja ih je i drzala kao profesore i gimnaziji. Na taj nacin je gimnaziju srozala na najnize moguce grane. Godine ce proci dok se cuvena podgoricia gimnazija povrati od ovih dps strucnjaka koji su unistili sta god su dohvatili.

  10
  5
 14. t-rex komentariše

  Pa kad cujes nebuloze i gluposti koje prica Keivokapic koji u glavi nije odmakao os socijalista utopisra onda nam mora biti jasno da je posljedica njegovog utopizma upravo ovo sto se desava.Pa i Bajden postavlja svoje ljude a ovaj se igra Hrists.

 15. tange komentariše

  Svi oni koji stekoše državljanstvo ne rođenjem u NEZAVISNOJ DRŽAVI CG proćerat u pašaluk njihova taje i đede pa neka tamo džepare i žive na račun svoga rada.

 16. Milica komentariše

  Podrska za Zoju najbolju direktorku i covjeka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.