DPS se hvali „trijumfom“ u Budvi: Osvojili smo isto glasova kao kad smo bili sa SD, LP i DUA

0

“Lokalni izbori održani u Budvi još jednom su potvrdili da je Demokratska partija socijalista u ovom trenutku ubjedljivo najjača politička partija u Crnoj Gori. To je dokaz kvaliteta našeg programa, kadrovske ponude i apsolutne privrženosti progresivnim i građanskim idejama”. Saopštili su nam iz Demokratske Partije Socijalista Crne Gore.

Kako su naveli u saopštenju iz ove partije u obavezi su da se javno da zahvale građanima Budve, jer su i pored brojnih pritisaka, funkcionerske kampanje i zloupotreba lokalnih i državnih resursa, prepoznali stručnost i dobru namjeru liste “Budva može bolje” na čelu sa profesorom Nikolom Milovićem.Dodaju i da je njihov  uspjeh  veći ako se zna da je dosadašnja vladajuća Nova srpska demokratija doživjela krah, iako su, baš kao i njihov beogradski mentor na nedavnom nastupu u UN, pad sa 12 na 4 odbornika pokušali da predstave kao veliku istorijsku pobjedu.

“Naši protivnici su razočarani činjenicom da, iako nekoliko godina u opoziciji, Demokratska partija socijalista i dalje predstavlja jedinu partiju koja može da obezbijedi stabilnosti prilikom formiranja vlasti, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou”, saopštili su iz DPS-a i dodali da su  u samostalnom nastupu u Budvi osvojili smo 2.230 glasova, čime smo značajno unaprijedili rezultat u odnosu na parlamentarne izbore, kada smo isti broj glasova osvojili u koaliciji sa SD, LP i DUA.

“Potvrdili smo da naša politika ima kičmu i karakter. I zato, sviđalo se to nekima ili ne, stabilne i funkcionalne vlasti u Budvi ne može biti bez Demokratske partije socijalista”, zaključuje se u saopštenju iz ove partije

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.