DPS Šavnik: Povlačenje odluke Vlade o uvođenju prinudne uprave još jedna pobjeda

0

Odluka Vlade Crne Gore da povuče juče usvojenu odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavnik još jedna je pobjeda prava i poštovanja zakona nad nasilnim pokušajima zauzimanja vlasti u našoj opštini, saopštio je Opštinski odbor DPS Šavnik.

„Kao što smo već više puta istakli, Demokratska partija socijalista insistiraće do kraja na poštovanju ustavnog poretka i pravnog sistema, te ponavljamo da nećemo dozvoliti pravnu i fizičku hajdučiju onima koji mimo izborne volje građana žele da preuzmu vlast“, naveli su iz DPS Šavnik.

Kako su dodali, „bez obzira na sve pritiske kojima smo izloženi nastavićemo da odolijevamo i da branimo Šavnik od onih koji hoće da ga pretvore u još jednu nefunkcionalnu sredinu poput brojnih opština trenutno u Crnoj Gori“.

„Započeti izbori se u Šavniku moraju završiti, a do tada ćemo nastaviti da radimo na razvoju našeg grada. To gradska uprava uspješno radi u godinama za nama, zbog čega će, sigurni smo, dobiti podršku da to i nastavi da radi nakon što se završe izbori na preostala dva biračka mjesta“, zaključili su iz DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.