DPS-ovci obnedvidjeli, više ne prepoznaju ni NATO partnere na terenu: Jevto doziva Brisel, a ne vidi komandanta KFOR-a na Pešteru!

0

Potpredsjednik i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković zakukumakao je Briselu zbog prisustva predsjednika Skupštine Andrije Mandić i lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića na združenoj taktičkoj vojnoj vježbi Vojske Srbije sa bojevim gađanjem „Vihor 2024“ na Privremenom poligonu „Pešter“.

– Andrija Mandić, predsjednik Skupštine Crne Gore i član Savjeta za odbranu i bezbjednost Crne Gore prisustvuje vojnoj vježbi Vojske Srbije sa bojevom municijom. Naravno u društvu Milorada Dodika i Milana Knezevića. Halo Brisel, da li se čujemo od gruvanja haubica – napisao je Eraković na društvenoj mreži Iks.

U naletu očajanja doktor Jevto je prozvao Brisel zbog prećutkivanja činjenice da Mandić i Knežević na vježbi prave društvo Miloradu Dodiku. Međutim, zaboravio je spomene da je njegov voljeni NATO pakt imao svog predstavnika na poligonu u Pešteru, i to u vidu komandanat KFOR-a, general-majora Ozkana Ulutaša.

Eraković je očito u rastrojstvu zbog hapšenja Zorana Lazovića i Milivoja Katnića čim na vježbi nije primijetio partnerskog NATO majora koji na Kosovu i Metohiji komanduje i dvojici zalutalih crnogorskih vojnika u sastavu KFOR-a.

Ali ne, DPS-ova razmažena, podmlađena i obnevidjela družina nastavlja da plasira javnosti svoju suženu sliku svijeta u kojoj uvijek Srbi moraju biti krivi za nešto. Ovog puta, čak iako su u društvu NATO-vih komndanata koji čuvaj mir, demokratiju i prosperitet na Balkanu.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.