DPS Gusinje: Manjinske partije pokazale da ih interesuju samo funkcije i fotelje

1

Današnjim podnošenjem ostavke dosadašnje predsjednice Opštine Gusinje Anele Čekić, okončan je uspješan i kvalitetan rad na razvoju naše opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Gusinje.

– Od samog formiranja opštine, preko kontinuiranog napredovanja na svim poljima, DPS je utkala sebe u svaki uspješno urađeni i tek započeti projekat. Koliko je bio posvećen i predan odnos dosadašnje vlasti dokazuje i činjenica da novi predsjednik Opštine Gusinje sjeda u fotelju prvog čovjeka opštine koja nema nijedan evro zaduženja – navodi se u saopštenju.

Međutim, i pored svega navedenog, kako tvrde iz DPS-a, oformiranjem nove većine i izborom novog predsjednika Opštine Gusinje, Bošnjačka stranka i albanske partije postupile su daleko od osnovnih principa.

– Tako smo na djelu vidjeli da su im lični interesi, sopstvene privilegije i borba za funkcije i fotelje važniji od dosadašnjih učinaka i daljeg kontinuiranog razvoja naše opštine. Nesporno je da ćemo i iz opozicionih redova nastaviti da se borimo za očuvanje multietničkog i multikulturnog sklada koji je decenijama unazad građen i čuvan kao najveće bogatstvo našeg društva, te da ćemo ostati dosljedni u namjeri da svojim znanjima i sposobnostima damo puni doprinos daljoj modernizaciji i napretku našeg Gusinja – zaključuju iz DPS-a.

 

1 Comment
  1. Sloboda komentariše

    Kako vas BS odkaci i na drzavnom nivou i na lokalnom.
    Nikad vjere…..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.