Mladen Mikijelj

DPS Budva: Odović direktno optužio Mikijelja za nenamjensko trošenje sredstava u JP Morsko dobro

0

Budvanski odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da je ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović, odgovarajući na pitanja poslanika,  direktno napao Mladena Mikijelja, nosioca liste “Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ i kandidata za predsjednika Opštine, otvoreno insinuirajući da je u JP Morsko dobro došlo do nenamjenskog trošenja sredstava.

„Odović je javno dao riječ da će ispitati cjelokupni postupak izgradnje platoa ispred Starog grada u Ulcinju prilikom čega je, kako navodi, došlo do očigledne zloupotrebe i nenamjenskog trošenja sredstava, budući da je cijena radova zvanično iznosila 958.000, a da je dobio informacije od procjenjivača da ti radovi ne vrijede više od 300.000 evra.“ – navodi se u saopštenju DPS Budva.

Dodaju da je ovakvim odgovorom Odović jasno nacrtao krivičnopravnu odgovornost Mikijelja.

„Ipak, ne očekujemo da će tužilaštvo smoći snage da konačno počne da se bavi poslom iz svoje nadležnosti jer je očigledno zauzeto političkim progonom neistomišljenika.

Do tada, ostaje nam da gledamo još jednu bespoštednu borbu za fotelje, gdje međusobne optužbe pljušte među strankama vlasti, a sve u cilju obmane javnosti i pribavljanja političke koristi.“ – zaključuju iz DPS Budva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.