DPS: Andrija Mandić instaliran na čelo Parlamenta da sprovodi svoju nacionalističku agendu

3

Čestitanjem neustavnog Dana Republike Srpske, u svojstvu predsjednika Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić je potvrdio da je on instaliran na čelo parlamenta da bi odatle sprovodio svoju nacionalističku agendu i ometao Crnu Goru na njenom putu ka EU, saopštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

“Predstavnici vladajuće većine koji su trulim kompromisima Mandića doveli na državnu funkciju, podjednako su odgovorni za antievropsku politiku kojom on bruka Crnu Goru”, navodi DPS.

Kako su izjavili, ovaj datum koji Milorad Dodik slavi, proglašen je od strane Ustavnog suda BiH za neustavni i ne priznaje ga ostatak Bosne i Hercegovine kao ni međunarodna zajednica.

Kažu da je prošle godine, na ovom događaju dodijeljen orden Vladimiru Putinu, direktno odgovornom za raseljavanje i smrt stotina hiljada nedužnih civila u ratom zahvaćenoj Ukrajini.

3 Comments
 1. Plotari komentariše

  Kad ce da vas hapse.imali nade.priznali ste tkv kosovo ,protiv narodne volje ,a vi sto ste pokrali sve ,zloupotrijebili sve,mafijasi i lopovi jos na slobodu .jos seboglasavate .a vodi se vanjska politika koju su kreirali americka i druge ambasade..narod nije za tu politiku,sjasite vise ,,plotari .iza plotova ste gledali i spijali komsije i rodjake.

 2. .... komentariše

  Onaj ko ne uci iz gresaka, hita da ih ponovi. Drpsocvi nista nisu naucili i nisu se odrekli prepoznavanja po terenu, sirenja mrznje protiv Srba, napada na crkvu i imovinu.
  I dalje prave iste greske koje su ih skinule sa vlasti.
  To jedokaz opravdanosti pada diktature i njihove nepopravljivosti. Nema zdravog tkiva drpsa. Postoje samo oni koji bi da sacuvaju nelegalno stecenu imovinu prelijetanjem u partije pobjednice

 3. Rokica29 komentariše

  DPS vi ste teška boleština u pamat se jadni ne bili.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.