Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Danas ćete sprovesti analize različitih tipova investicija. Vaša dobra ideja vrlo brzo će naići na podršku uticajnih osoba. Ovnovi koji su u vezi imaju podršku planeta za uspešno planiranje zajedničke budućnosti. Izbegavajte zatvorene, zadimljene prostorije.

 • Bik

  Planete u vašem polju poslovne saradnje intenziviraju dinamiku dogovora. Proširenje kruga saradnika. Konstruktivnim razgovorom s partnerom i ukućanima prevazići ćete krupan porodični problem. Promenite režim ishrane. Masna i začinjena hrana vam očigledno ne prija.

 • Blizanci

  Rad na više poslova u isti mah može rezultirati smanjenom usredsređenošću, pa su danas mogući previdi. Blizanci ovih dana razmišljaju o tome da ozvaniče odnos s partnerom. Pred vama je veoma ozbiljan razgovor. Muči vas alergija, potrebna vam je odgovarajuća terapija.

 • Rak

  Uživate posebnu popularnost u profesionalnom krugu. Svojim originalnim idejama nadmašićete konkurenciju. Burna rasprava s partnerom ili njegovo nedosledno ponašanje doprinosi tome da se osetite neshvaćeno. Smanjite unos kafe, smeta vam kofein.

 • Lav

  Glavna tema vam je novac. Nastojite da sprovedete investicioni plan i to će vam poći za rukom. Lavovi provode dan u veoma prijatnom društvu, okruženi pažnjom i divljenjem. Možete ući u tajnu vezu. Više vremena provodite u prirodi.

 • Devica

  Posebnim zadovoljstvom će vas ispuniti završetak rada na velikom projektu ili poslovnom poduhvatu. Finansijski uspeh. Nezadovoljstvo okolnostima u vezi ili u braku prevazići ćete iskrenim razgovorom s partnerom. Osetljivost pluća, nemojte zanemarivati simptome.

 • Vaga

  Nepredvidljiv tok razgovora s nadređenima i kolegama može da vas izloži stresu. Sačuvajte prisebnost i budite diplomata. Partner se prilagođava vašim potrebama i spreman je da promeni one aspekte ponašanja koji vam smetaju. Prehlada prelazi u kijavicu, pa u kašalj.

 • škorpija

  Pažljivo analizirajte situaciju što se tiče buduće poslovne odluke. Mudrije bi bilo da sačekate da vam vreme pokaže još neko potencijalno rešenje. Kratkotrajna turbulencija u vezi, ljubomorna scena. Problemi s kičmom, naročito u lumbalnom delu.

 • Strelac

  Uspeh vas očekuje u timskom radu i saradnju s prijateljima. Dominantna tema je poslovna saradnja sa inostranstvom. Ovaj dan vam donosi magičnu atmosferu osvajanja i uzajamne opčinjenosti sa osobom koju ste nedavno upoznali. Obratite pažnju na saobraćaj.

 • Jarac

  Planete vam danas donose dodatnu energiju! Mudrim potezima unapredićete finansijsku situaciju. Ljubavnu dilemu vam donosi sve prisniji odnos sa osobom koju poznajete preko posla. Poslušajte svoje srce. Skloni ste povredama, uganućima.

 • Vodolija

  Razgovori iza zatvorenih vrata i poslovni plan obavijen velom tajnosti predstavljaju glavnu temu. Čuvajte poslovne tajne. Romansa je na vidiku za slobodne Vodolije. Vaše novo poznanstvo pretvara se u nešto mnogo više. Uradite osnovne zdravstvene analize.

 • Ribe

  Nezaposlene Ribe očekuje odlična poslovna ponuda ili rad na novom projektu. Uspeh ćete postići čak i ako u svemu bude postojao rizik. Slobodne Ribe očekuje izvanredna prilika da svoju srodnu dušu upoznaju na društvenom skupu. Zadržavanje vode u organizmu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.