Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Očekuje vas početak nove poslovne saradnje s kompanijom iz inostranstva. Mudrim potezom ostvarujete finansijski dobitak. Vaš odnos s partnerom prelazi na novi nivo kvaliteta. Uspeh u zajedničkom poduhvatu. Odlično se osećate, puni ste pozitivne energije.

 • Bik

  Ključna tema ovog dana jesu promene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vam doneti nove nadležnosti. Osoba koja vam se dopada sve više igra neku psihološku igru vruće-hladno. To vas dovodi u dilemu. Počnite s rekreacijom. U poslednje vreme ste potpuno neaktivni.

 • Blizanci

  Blizancima predstoji uspeh u kreativnim zanimanjima i atraktivna poslovna ponuda koja donosi finansijsko unapređenje. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz fazu preispitivanja. Otvorenim razgovorom prevazići ćete krizu. Neravnoteža hormona, obavite pregled kod endokrinologa.

 • Rak

  Važan sastanak i početak nove saradnje. Početni uslovi neće biti idealni, ali vam se pruža prilika za dalje napredovanje. Izlazak sa osobom koju ste nedavno upoznali doneće vam dilemu zbog njenog nedoslednog ponašanja. Upala grla, izbegavajte hladne napitke.

 • Lav

  Ovaj dan će vam doneti veliki korak u poslovanju jer možete potpisati unosan ugovor o saradnji. Finansijski uspešan dan. Romantičan sastanak s novim partnerom uveriće vas da ste konačno našli pravu osobu za sebe. Dehidratacija organizma, potreban je veći unos tečnosti.

 • Devica

  Mogućnost napredovanja u karijeri i poslovni sastanak koji će vam na to nedvosmisleno ukazati obeležiće ovaj dan. Pred vama je novo poznanstvo s veoma zanimljivom osobom, kao i izlazak koji vam donosi preokret. Mogući su problemi sa sinusima.

 • Vaga

  Promene i reorganizacija na poslu doneće vam nervozu usled neizvesnosti. Promene u timu rukovodilaca. Vaš odnos s partnerom nalazi se u fazi prelaska na novi, kvalitetniji nivo. Razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Prehlada.

 • škorpija

  Očekuje vas važan sastanak s nadređenima. Moguće je prijatno iznenađenje u vidu ponude za bolje uslove rada i povišice. Obnavljanje kontakta s bivšim partnerom, ali se bude i vaši stari strahovi i sumnje. Bolovi u nogama. Obratite se ortopedu.

 • Strelac

  Pažljivo preispitajte poslovne poteze iz ranijeg perioda da biste doneli ispravnu odluku u pogledu pravca kojim ćete krenuti. Slobodne Strelčeve očekuje novo poznanstvo i nova ljubav. Ipak, zadržite realan pristup. Odlično se osećate, zračite pozitivnom energijom.

 • Jarac

  Očekuje vas naporan sastanak s nadređenima. Tom prilikom je važno da postavite svoje uslove i zadržite čvrst stav. Povratak u prošlost oživljava kroz slučajan susret. U vama još postoje osećanja prema bivšem partneru. Problem s pritiskom, tahikardija.

 • Vodolija

  Uspeh u kreativnim zanimanjima i nastupima u javnosti. U ovom periodu možete steći mnogo veću popularnost i postići finansijski uspeh. Zajedničko putovanje s partnerom pomoći će vam da prevaziđete ranije probleme. Pad imuniteta, pojačajte unos hrane bogatim vitaminima.

 • Ribe

  Dvoumite se između dve poslovne ponude. Koji god izbor da načinite, zabeležićete finansijski uspeh na duge staze. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo s veoma privlačnom osobom, a ubrzo će uslediti i romantični sastanak. Prekontrolišite zube.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.