Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Planetarni aspekti aktiviraju teme inostranstva, putovanja, ali i stručnog usavršavanja. Ovaj period pruža vam šansu da na taj način ostvarite korak napred u karijeri. Nalazite se pred izazovom da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Pojačan apetit, obratite pažnju na kilograme.

 • Bik

  Početak rada na novom radnom mestu ili na novom projektu može obeležiti ovaj dan. Moguć je zastoj u prilivu finansija. Vaš odnos s partnerom danas može da obeleži burna rasprava, ali će se situacija brzo smiriti. Neko od vas moraće da popusti. Opustili ste se, vreme je da se aktivirate.

 • Blizanci

  Lako može doći do usporavanja tempa vašeg poslovanja. Prvo bi trebalo da završite ono što ste ranije započeli. Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret i početak nove ljubavne veze. Stomačni problemi kao posledica nervoze i napetosti.

 • Rak

  Postoji mogućnost da započnete poslovnu saradnju s novim saradnicima i nastavite rad na ranije započetim projektima. Ozbiljno razmišljate o svojoj vezi s partnerom i želite da pređete na novi nivo kvaliteta, kao što je početak zajedničkog života. Povišena temperatura.

 • Lav

  Očekuje vas uspeh u saradnji sa stranim kompanijama i mnogo češća putovanja nego ranije. Uspešno ćete rešiti neki pravni problem. Postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma s partnerom jer povremeno kao da govorite različitim jezicima. Neophodan je kompromis. Hormonska neujednačenost.

 • Devica

  Nesporazumi u poslovnoj komunikaciji. Obratite pažnju na sve detalje u ugovorima i dokumentaciji koju budete potpisivali. Danas vam planete pružaju podršku da prevaziđete problem u vezi s partnerom i krenete u mirnije vode. Naginjete anksioznosti.

 • Vaga

  Nalazite se u periodu kada su promene na poslovnom planu veoma izvesne. Moguć je prekid jedne saradnje, ali vas ubrzo očekuje uspostavljanje nove. Period katarze u odnosu s partnerom donosi vam priliku da rešite stare nedoumice i sve ono što vam smeta u njegovom ponašanju. Upala desni.

 • škorpija

  Sad je kucnuo vas čas kada možete da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Priliv finansijskih sredstava sa više strana. Preokret na ljubavnom planu i promena u kvalitetu veze može se sastojati u vašoj odluci da počnete da živite zajedno s partnerom. Jaka prehlada, upala krajnika, grla.

 • Strelac

  Ključ uspeha tokom ovog dana sastoji se u poštovanju prioriteta. Strogo se pridržavajte unapred zacrtanog plana jer vam neki detalji mogu odvući pažnju. Strelčevi koji su nezadovoljni u vezi danas mogu da pribegnu rešenju po sistemu ili-ili. Mogući su raskidi. Proverite urogenitalni sistem.

 • Jarac

  Budite oprezni jer postoji mogućnost nesporazuma u komunikaciji s poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspeh u privatnom biznisu. Ukoliko ste dugo prećutkivali neku nepravdu, pod ovim aspektima to može da kulminira u vidu burne rasprave. Moguć je čak i raskid. Više se odmarajte.

 • Vodolija

  Nekoliko poslovnih ponuda ili rad na paralelnim projektima mogu vas izložiti velikim naporima. Definišite svoje prioritete. Očekuje vas veliki broj prilika na ljubavnom planu, ali i povratak bivše ljubavi. Sada oboje znate šta možete da očekujete jedno od drugog. Spazam mišića.

 • Ribe

  Očekuju vas važni poslovni pregovori, kao i mogućnost veoma unosne saradnje sa inostranstvom. Unapređenje finansijske situacije. Između vas i partnera kao da su se stvorile distanca i kriza poverenja. Otvorenim razgovorom otklonite sumnju. Preforsirali ste organizam. Potreban vam je odmor.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.