Mladen Mikijelj

Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Rad na reorganizaciji i uvođenju novih metoda rada predstavlja dominantnu temu ovog dana. Razradite plan do najsitnijih detalja. Obratite pažnju na partnerovo ponašanje i preispitajte se koliko mu zaista posvećujete vremena. Planirajte godišnji odmor, opustite se.

 • Bik

  Nestabilna situacija na finansijskom planu počela je da vas zabrinjava. Ipak, uskoro finansijska situacija počinje da se popravlja. Bikovi osećaju duboku potrebu za nekom promenom u svom emotivnom životu. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu.

 • Blizanci

  Kraće poslovno putovanje doneće vam nov krug poslovnih saradnika. Finansijska situacija je sve bolja. Upustićete se u ljubavnu avanturu zasnovanu mnogo više na strasti nego na čistim emocijama. Problemi sa sinusima muče vas već duže vreme.

 • Rak

  Poslovna saradnja s prijateljima omogućiće vam da date oduška svojim najoriginalnijim idejama. Na taj način pobedićete konkurenciju. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici: spremni ste za rešenja tipa ili-ili. Raskid ili formalizacija odnosa.

 • Lav

  Kolege su u vama prepoznale savršenog lidera, pa ćete tokom ovog dana u ime svih doneti veoma bitne odluke. Slušajte svoju intuiciju. Lavovi koji su nezadovoljni u svojoj vezi mogu da potraže emocionalno ispunjenje sa strane, s nekom drugom osobom. Smanjite pušenje.

 • Devica

  Neko od vaših kolega gradi rivalski odnos prema vama i može pokušati da na lukav način podrije vašu reputaciju. Budite oprezni i ne odajte nikom svoje poslovne planove. Slobodne Device mogu se zaljubiti na prvi pogled u nekoga u znaku Raka ili Riba. Pad imuniteta.

 • Vaga

  Danas mogu iskrsnuti neočekivane prepreke, a mogu biti u vezi s problematičnom komunikacijom s jednom osobom na poslu. Čuvajte se manipulativnih ljudi. Imate osećaj da se sve vreme neko meša u vašu vezu. Postavite se na drugačiji način. Migrena.

 • škorpija

  Neki saradnici bi danas mogli da vam naprave problem. To može biti nesporazum ili bitan propust načinjen u poslovanju. Ovaj dan obeležiće iskušenje i dilema da li da se zbližite sa osobom koju poznajete preko posla. Bolovi u vratu.

 • Strelac

  Neko od vaših prijatelja u velikoj meri će vam pomoći za dodatna sredstva. To će vam omogućiti dalji razvoj poslovanja. Ljubav sa osobom koja ne živi u vašem gradu ne pada vam lako. Razmišljate o tome da li da nastavite vezu pod ovim uslovima. Bolovi u zglobovima.

 • Jarac

  Ovaj dan oživljava neki stari problem u vašoj radnoj sredini. Komunikacija s kolegama i nadređenima danas može biti problematična. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti doneće vam potpuno emocionalno ispunjenje. Problem s kičmom.

 • Vodolija

  Pokušavate da balansirate posao radeći na dve strane istovremeno. Uprkos tome, uspešno ćete sve završiti, i to u roku. Ovaj dan donosi posebno iskušenje u smislu prelaska granica prijateljstva s jednom osobom koju dugo poznajete. Loša cirkulacija.

 • Ribe

  Poslovni uspeh očekuje one Ribe koje se bave trgovinom i finansijama. Finansijska situacija je sve bolja i bolja. Zajedničko putovanje doprineće stabilizaciji pomalo narušene atmosfere između vas i partnera. Provodite više slobodnog vremena s prijateljima, uz nova poznanstva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.