Mladen Mikijelj

Dnevni horoskop

0
 • Ovan

  Vi ste majstor improvizacije, pa ćete uspešno prebroditi prepreke koje se mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se pojavljuje i osoba iz njihove prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

 • Bik

  Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti koje mogu doprineti promenama u vašem unapred zacrtanim planovima aktivnosti. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da pokvare jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreme poznajete. Nedostatak sna.

 • Blizanci

  Ključ uspeha nalazi se u komunikaciji. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promeni posla ili unapređenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci doneće vam priliku da upoznate neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu. Problemi zbog nervoze i nesanice.

 • Rak

  Poslovna saradnja s prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

 • Lav

  Ovaj vikend će vam poslužiti za rekapitulaciju proteklog poslovanja. Bilo bi dobro da osmislite i rezervni plan. Period uspona i padova između vas i partnera dovodi vas u dilemu. Analizirate problem i razmišljate kako da rešite krizu poverenja između vas. Više se odmarajte.

 • Devica

  Pred vama se otvara nova perspektiva na poslu. Atraktivna ponuda za saradnju sa inostranstvom zvuči vam primamljivo, ali se u isti mah plašite nepoznatog. Brojni izlasci doneće vam priliku da upoznate srodnu dušu. Riba ili Rak posebno će se izdvojiti. Stomačni problemi.

 • Vaga

  Akcenat ovog perioda je na vašem poznanstvu sa uticajnim ljudima. Upravo to može odigrati ključnu ulogu u pronalaženju boljeg posla. Zanimljiva situacija na ljubavnom planu sastoji se u tome što možete u isti mah osetiti jaku privlačnost prema dve osobe. Odlično se osećate.

 • škorpija

  Komunikacija na poslu može vam zadavati probleme. Atmosfera je negativna i to vas psihički opterećuje. Škorpije u ovom periodu očekuje posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Oprez! Skloni ste povredama.

 • Strelac

  Ovaj dan će obeležiti značajne vesti koje mogu poremetiti vaše ranije planove. Poseban uspeh vas očekuje u turizmu i trgovini. Povratak bivše ljubavi može vam doneti dilemu da li da pređete preko svega iz prošlosti i oprostite joj. Neophodan je odlazak kod oftalmologa.

 • Jarac

  Postoje osobe na poslu koje vam mogu krišom podrivati radnu poziciju. Potrudite se da ih sprečite na vreme i odigrajte pravi potez kojim ćete to uspešno sprečiti. Bogat društveni život doneće vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vodolije ili Raka. Alergija.

 • Vodolija

  Razmislite šta je to što je dovelo do propusta i pogoršalo vaš učinak na poslu. Završite započete projekte, da biste tek potom krenuli u novi početak. Vrlo lako možete da se upustite u strasnu i izuzetno uzbudljivu ljubavnu avanturu. Promenite režim ishrane.

 • Ribe

  Prevelik broj obaveza i proširenje kruga saradnika dovode vas u situaciju da oko sebe okupite tim pouzdanih saradnika. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz turbulentan period. Moguće su konfliktne situacije, a povod može biti uzajamno nepoverenje. Zdravlje je solidno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.