DF: Beba Popović je medijski snajper Mila Đukanovića, lažno se predstavlja da ima Vučićevu podršku

1

Demokratski front je kontinuirano upozoravao crnogorsku i srpsku javnost o malignom uticaju Vladimira Bebe Popovića na društveno političke procese u regionu.

Treba li podsjećati, stoji u saopštenju DF-a, da je upravo ovaj nekadasnji šef vladinog Biroa za informisanje prvo prećutao informaciju da će njegov poslodavac predsjednik Vlade Srbije Zoran Đinđić biti ubijen, da bi pola sata nakon njegovog ubistva, medijski pripremio i naredio akciju “Sablja” u kojoj je protivustavno i protivzakonito uhapšeno preko dvanaest hiljada građana Srbije, od kojih je procesuiran veoma mali broj, dok su ostali tužili i dobili državu koja je morala da plati milionske iznose za odštetu.

“Ova lakirana bubašvaba, kako ga je najpreciznije opisao Aleksandar Tijanic, nije samo zagadila Srbiju, nego je, toliko zatrovala i Crnu Goru, da će biti potrebno mnogo vremena da se i jedna i druga država očisteod smrdljivih naslaga koje je ta blatta ( lat. naziv) izlučila.

Podsjećamo da je DF odmah prepoznao i ukazao na rukopis Vladimira Bebe Popovića, vodećeg scenariste i režisera u tzv. državnom udaru kojim je sigurna pobjede opozicije na izborima 2016. godine, pretvorena u “rušenje ustavnog poretka” i nezasluženi opstanak na vlasti kriminalizovanog Djukanovićevog režima.

Višegodišnja medijska satanizacija lidera DF- a, i lažne konstrukcije režimskih medija, prvo su se preselile u optužnicu, a zatim u presudu, i tako postale tipičan agenturski uradak Bebe Popovića nastao u kriminalnoj jazbini Mila Đukanovića.

Zahvaljujući javnom prenosu ovo prvonazvano “suđenje vijeka” pretvorilo se u istinsku sprdnju vijeka u kojoj je čitava crnogorska i regionalna javnost godinu i više mjeseci uočavala zvjerske tragove ,,lakirane bubašvabe,, za koje će kad tad platiti. Zato Beba mora da zna da mi nismo poput onih nesrećnih nevinih ljudi kojima je nanio zlo tako što ih je u akciji Sablja hapsio po Srbiji, prebijao i ponižavao u tamošnjim zatvorima, a sada im se ulizuje i pokušava da kaže da on sa tim nitkovlukom nema nikakve veze, navodi se u saopštenju.

Pošto smo iz Crne Gore, odakle su nažalost i njegovi korijeni, Popović veoma dobro zna da se na njegov napad u ovakvim situacijama jedino može javno odgovoriti i samo kako zaslužuje.

“Takodje, nemamo nikakvu dilemu da je njegov agenturni rad paralelno uperen protiv SPC, Njegove svetosti patrijarha Irineja i mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija, ali i državnog rukovodstva Srbije. Upravo su Đukanovićeve izjave o “ludačkom pokretu”, prijetnje Srbima u Crnoj Gori da ih čeka “Oluja”, a sve zaposlene u državnoj upravi otkaz, jer su učenici mirnih litija, samo trbuhozborenje njegovog medijskog satrapa Bebe Popovića. Ozvaničena srbofobija u režimskim medijima, a posebno u Javnom servisu, toliko smrde Bebinim nečovještvom, da ustvari postižu kontraefekat, jer nakon svakog napada na SPC i srpski narod, uslijedi snažan odgovor sabornosti i preko 200 hiljada građana na ulicama crnogorskih radova.

Upravo je panika kao opšte mjesto na crnogorskom Titaniku, prinudila Bebu Popovića da svoju agenturnu misiju spašavanja Mila Đukanovića, otvoreno nastavi u Srbiji i tako postane lako uočljiv. Lažno se predstavljajući da interveniše po nalogu Aleksandra Vučića, Beba Popović pokušava izvršiti pritisak na sve institucije sistema i srpske medije da ne rade posao koji je u skladu sa profesionalnim standardima i nacionalnom odgovornošću. Ovaj pritisak se ogleda i u nevaspitanim i na momente šizofrenim napadima na patrijarha Irineja, mitropolita Amfilohija i lidere DF-a.

Intenzitet Popovićevih napada i podmetačina sadržan je u sljedećem narativu: svako insistiranje i odlučnost u odbrani SPC i srpskog naroda u Crnoj Gori, ali i utvrđivanje istine za lažni državni udar direktno ugrožava”harmonične” odnose između Srbije i Crne Gore.

Istovremeno, na ovaj način AleksandraVučića, predsjednika najveće i najvažnije države u regionu, Beba Popović želi da predstavi kao političara koji je u podređenom i zavisnom položaju, od bubašvabinog poslodavca Mila Đukanovića. Čak je i nepristojna kampanja koju vode pojedini mediji u regionu i političari iz okruženja agenta Popovića, kako je lider srpskog naroda obični poslušnik Mila Đukanovića, osmišljena i kreirana u oksimoronu Bebine kanalizacije. A lakirana bubašvaba se već dokazao da je najbolji medijski snajperista crnogorskog režima.

Bez obzira na sve DF će narednih dana na svakom mjestu i u svim prilikama, nastaviti s raskrinkavanjem ovog ljudskog taloga, političkog žohara i Đukanovićevog doušnika, koji mora da zna da nas je mnogo ,,zadužio, i da mu to ne možemo zaboraviti. I unaprijed ga obavještavamo: niko nas ne može zaustaviti u tom svetom cilju, piše u saopštenju.

1 Comment
  1. Analiticar komentariše

    Jedino resenje upotrebiti diditi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.