Demokrate: Teško je prihvatiti da su među stradalima tokom NATO bombardovanja bila i djeca, koja su svoj život izgubila prije nego su ga i osjetila

0

Danas se sa dubokim poštovanjem i tugom prisjećamo tragedije koja je zauvijek promijenila sudbine mnogih nevinih ljudi i njihovih porodica“, saopštili su iz Demokratske Crne Gore (DCG).

„Vrlo je teško prihvatiti da su među stradalima tokom NATO bombardovanja bila i djeca, koja su svoj život izgubila prije nego su ga i osjetila. Neka nam njihove žrtve služe kao vječni podsjetnik na neprocjenjivu vrijednost mira i dijaloga, koji nisu samo temelj uspjeha već i most prema razumijevanju i miru“, naveli su iz Demokrata-.

Prema njihovim riječima, „dgovornost da učimo iz prošlosti i težimo boljoj budućnosti počiva na našim ramenima“.

„Mir i tolerancija su neophodni za izgradnju pravednog i naprednog društva, koje cijeni živote svakog svog člana i gradi mostove saradnje širom svijeta. Zajedno, možemo graditi budućnost u kojoj se tragedije prošlosti neće ponoviti, stvarajući svijet u kojem dominira razumijevanje, saosjećanje i međusobno poštovanje“, zaključili su iz DCG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.