Mladen Mikijelj

Demokrate: Narod vidi da vlast predvođena DNP-om ništa nije uradila za Zetu, mnogi se kaju što su im na izborima dali glas

0

Dugo nije bilo odbornika Veska Rašovića u medijima, nakon što nikada nije došao na sjednicu o poništenju priznanja Kosova, koju je isti on tražio. Izgleda da su mu sugerisali da se malo pritaji i da čeka novi partijski zadatak. Upravo se to večeras i desilo, kada je ponovo napao Demokrate Zete, isto kao i onomad kada nije smio da dođe na sjednicu o Kosovu, navodi se u reagovanju OO Demokrate Zeta.

Kako su ocijenili, narod Zete vidi da vlast predvođena njegovom partijom ništa nije uradila za Zetu i da se danas mnogi koji su im na izborima dali glas, kaju zbog te odluke.

“Veliko nezadovoljstvo Zećana je i primoralo njegove političke drugove da iznova mažu oči Zećanima i na taj način pokušavaju prikriti sopstvenu nesposobnost da rješavaju probleme običnog građanina”, kazali su u reagovanju.

Takođe ističu, kada se tome doda i da su dva puta odbili predlog Demokrata da se zabrani izgradnja kolektora u Botunu, jasno je ko je vjera a ko nevjera. Više vam u Zeti niko ne vjeruje i sviđa je jasno da se borite samo da zadržite biračko tijelo zloupotrebljavajući Kosovo, razgraničenje, postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

“Pozivamo vas da svi kolektivno podnesete ostavke jer Zeta nije zaslužila da je predstavljate. Bolje je da to uradite odmah, nego nakon što vam budu pola lokalnih funkcionera u Spužu”, zakljulčuju iz OO Demokrate Zeta.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.