Darko Mučalica preimenovao ulicu Josipa Broza: Mitropolit Amfilohije dobio ulicu u Nikšiću! (FOTO)

Darko Mučalica preimenovao ulicu Josipa Broza: Mitropolit Amfilohije dobio ulicu u Nikšiću! (FOTO)

Darko Mučalica, mladić iz Nikšića u znak zahvalnosti za sve što je Mitropolit Amfilohije uradio za srpski narod, Crnu Goru i Pravoslavlje nazvao je ulicu u gradu pod Trebjesom po blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorskom, koja je do sada nosila naziv “Josipa Broza Tita”, a prije toga “Narodne Omladine”.

“Smatram da je upravo nikšićka slobodarska omladina, kojoj i sam pripadam svojom časnom borbom za odbranu svetinja i veličanstvenim litijama u znak ljubavi i podrške, prema svojoj Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i prije svega zahvalnosti prema našem, za života svetom Mitropolitu jasno poručila u ovoj 2020. da smo mi njegova, svetosavska i Hristova djeca, koja znaju i razumiju šta je izvorna, njegoševska Crna Gora i Stara Hercegovina, šta je ljubav, šta je sloga, vjera u Boga, i da smo na toj strani, a ne onoj koja predstavlja zaostavština poslednjeg predsjednika SFRJ.

Sveti Amfilohije, Đedo naš, slava ti i hvala za sve u ime Nikšićana, uz nadu da će uskoro nova vlast i komisija za imenovanje ulica sprovesti ovaj početak moje zamisli i želje u konačno djelo. Dogodine na liturgiji, u kapeli na Lovćenu! I naravno, u Prizrenu dogodine!” poručuje Mučalica.

Related posts

31 Comments

 1. Fridrihh

  On je za maršala obični pakšu, cetnikklerofasist?
  Sloboda narodu, smrt cetnikklerofasistima?

  73
  71
  Reply
  1. Kontra revolucija

   @Fridrihh
   Traktorist idi ljubi noge Maršal Titu !.
   A moz ga i u gu*icu poljubiti !.
   Dao ti j i drzavu i narodnost !.

   33
   15
   Reply
   1. cipur

    sto ti ne poljubi sotonu u guzicu mozda bi bolje prosa
    budale jedne zatucene vi da dodjedte na lovcen i u prizren
    kukavice i poltroni vi samo laprdate
    zato ko vas

    18
    1
    Reply
 2. vaso

  Još će da imenuju ulicu gvneta draze , jbo im on kevu a oni njima.
  Povampireni četnikklerofašizam treba zatrti.

  32
  36
  Reply
  1. Raulio

   Treba komunjarluk zatrti. Vidiš da Bugari ne daju u EU ko štuje diktatorske režime. Da je bar što dobro uradio no nas je vrnuo 100 godina unazad.

   20
   23
   Reply
 3. Raulio

  Mičite više Broza Pećinca sa najdužeg bulevara u PG. Mičite tu bruku ko kođ dođe na vlast.

  22
  20
  Reply
 4. Pop Dinara

  Nemojte dogodine, nego sad odma prije nove. Da se ne ladite. Zalećeli ste se dobro. Sa vjerom u Boga u Nike trenerku.

  13
  16
  Reply
 5. vaso

  Druže maršale, svetski vođo, slavni komandante, ustaj da ganjamo cetnikklerofasisticku bandu sotonjare. Ako ne dolaziš obavezno streljaj dva prđeknuta sotonjare ,zatri bandite jer će ti radit o glavi. Marsale pozdravi mi SAVA i neka nastavi samarat cetnicko govedo draza. Pozdravi mi sve proletere i derite klerofasisticki olos.
  Smrt klerofasizmu!!!

  22
  17
  Reply
  1. Bane

   Jebo ti Tito mater. A Savo oca. Slistićemo vas komunistička paščadi. Od sad pa dovijeka Crna Gora je srpska.

   17
   22
   Reply
  2. zecijasapica

   vasilije, sveto ime suplja glava.. broz je pobio vise crnogoraca nego i jedan nas predsjednik.. naredio bombardovanje podgoricu sravnio do temelja i to mucki, narod sav sazvo u centar grada, pa sasuo po njima.. i takvog velicas? nekog pradjeda ili djeda ti je ubio, jer je tada stradao svaki 4 podgoricanin.. ajde budale..no malo se informisi ko su ti idoli, da ne spominjem bivseg Gazdu i vlasnika ti Đukaja.. prazne glave komite i milogorci.. jad i cemer

   3
   13
   Reply
 6. MaršalJBT

  Druže vaso!, nemoj da briguješ mlogo, partija ima svoje ljude i gore i dole. Dole je udba koja rukovodi, udba dejstvuje u crkvi preko sveštenstva (najbolji kadar). Sava mlogo mlati draža, ova dva Sotonjara nećemo mlogo da bijemo jer su naši udbaši, otvori oči i uši te javljaj šta namjerava klerofašistički ološ, mlogo mi pozdravi pobjednike izbora tj naše ljude, dobit će smjernice dejstvovanja, za litijanera nemoj da brineš to je stado za manipulisanje.
  Smrt klerofašizam!!!

  10
  2
  Reply
  1. Vladimir P.

   Radice ANb ma novi i onda vidjetcemo jakvu ste junaci a ti vaso ili marsala si prvi na soisju i znamo da si jedna osoba i trolujes.Iperi bulju u Spuzu ce biti iznenadjenja kao kod marsala na Golim otoku .

   2
   4
   Reply
 7. U pamet se!!!!!

  Tekstovi koji svakodnevno izlaze na portalima od strane još neafirmisanih i još nedovoljno kompetentnih osoba, kao što je ovaj-rekla bih dječačić ili studentić, da iznose ovakve teške riječi i prijedloge su više nego za pokretanje zakonskih mjera i sankcionisanje ovakvih uvreda na račun istorije, zasluga i naravno udar na intelektualnu svitu koja se bavila pitanjima imenovanja. Mislim da je nedolično ovakvo skrnavljenje istoprije i uspomena od strane jednom dječaka, za šta sam sigurna, da nije svjestan šta radi i skrnavi spomenike i istorijske Zakonom zaštićene imetke.Apel za VLAST, KO GOD JE SPROVODIO, DA SE NE DOZVOLJAVA DJECI DA IZLAZE PO ULICAMA, LIJEPE NATPISE OD PAPIRA NA VEĆ POSTAVLJENE TABLE NAZIVA ULICA I NARAVANO DA SE ZABRANI IZNOŠENJE GLUPOSTI JAVNO. Jer, sve se zaboravi, jedino riječ kad ode u etar se nikad ne vrati.Zato, u pamet se djeco i uradite nešto konkretnije za dobrobit omladine, budućnosti. Huliganstvu i i vandalizmu je mjesto ili u popravnom domu ili u zatvoru. Zato dok još nije kasno, shvatite moj apel jako ozboljno.

  14
  3
  Reply
 8. pravi put

  ZIVJELA KOMUNISTICKA PARTIJA CRNE GORE I VASKOLIKOG MONTENEGRA… ZIVIO TITO, ZIVJELA UDBA, ZIVJELO JEDNOUMLJE.

  3
  1
  Reply
 9. Harmljng

  Mačak, u Moraču pa tamo svojoj rupi davaj kakva oćeš imena! Svi što ste se dovukli u NK nemate nikakva prava na ovakvo nešto jer ima nas koji smo tu i čiji su preci grad sačekali, pravili i oslobađali!

  Reply
 10. igor

  NEMA I NIKAD BITI ULICE U NIKŠIĆU NEĆE, KOJA ĆE NOSITI IME SRPSKIH KRVNIKA, POGOTOVO NE SMRDLJIVOG ISTA ĆIROVOG RADOVIĆA, ZVANOG AMFILOHIJE. TAKVIH IMENA ULICA U NIKŠIĆ, NIKADA NEĆE BITI

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *