Danilović saopštio da radi na formiranju Narodnog pokreta

2

Radim na formiranju Narodnog pokreta čiji su osnivači, makar do danas, bili svi oni koji su prošle godine osnovali Da svako ima, saopštio je predsjednik Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović.

On je demantovao da ga je bilo ko ucijenjviao UCG njegovim mandatom.

“Nikada i niko me nije ucijenio da UCG može dobiti poslanički mandat samo pod uslovom da on ne pripadne meni. Nije, jer nikome nisam dozvolio tu mogućnost, ni ranije, ni sada. O meni odlučujem ja u svakoj prilici. Odavno, od kraja prošle godine i javno, moje kolege iz Ujedinjene znaju da nisam želio novi poslanički mandat i da sam to saopštio i njima i javnosti”, kazao je Danilović.

Prema informacijama “Vijesti” Ujedinjenoj Crnoj Gori, Demokratski fron je ponudio jedan mandat, s tim da njen lider Goran Danilović ne bude na listi.

“Na sastanku opozicije na kojemu smo pokušali da dogovorimo jedinstvenu listu prije nego je ispostavljen uslov “da na toj listi ne može biti mjesta za lidere i poslanike koji su tri puta birani” saopštio sam da ja na tu listu neću, pa i da će svi ostali “zagrljeni i u bratskoj ljubavi” podijeliti mandate. Nakon propalog dogovaranja saopštio sam “da bih smatrao političkom prostitucijom da danas sebe sklonim sa Jedinstvene liste, a sjutra da vaskrsnem na nekoj manjoj ili skraćenoj”. Rekao sam i da “ko ne valja za jedinstvenu i zajedničku priču ne valja ni za pojedinačne”, kazao je Danilović.

On je dodao da i danas vjeruje u savez Da svako ima.

“Danas i zvanično saopštavam da od početka vjerujem u Savez Da svako ima, u formiranje jedne drugačije opozicione alternative koja bi zadovoljila potrebu javnosti za nečim drugačijim, kada već nema jedinstva svih. A, da bude jasno, tog jedinstva nije bilo jer “botovi kolo vode”, kazao je Danilović.

2 Comments
  1. Lova komentariše

    E moj Gorane, cijeli zivot si patio od kompleksa da budes neko, a na kraju zavrsi kao kasir, jesi dobio dva ili jedan ili pet, potpuno je nebitno, istorija nas uci da to nije ono sto se pamti!

  2. anom komentariše

    SAMO TI NE MOJ RADIT!!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.