Mladen Mikijelj

Dajković: Spajić hoće da sprovodi politiku Đukanovića, Knežević javno rekao ono što mnogi misle, a ne smiju da izgovore

0

Principijelan stav predsjednika DNP Milana Kneževića po pitanju Rezolucije o Srebrenici, ali i ranije saopšten stav poslanice Maje Vukićević po pitanju članstva tkz. Kosova u Savjetu Evrope predstavljaju ohrabrujući stil politike koji budi nadu da srpski narod u Crnoj Gori ima čemu da se nada dok god postoje političari koji ne prodaju svoja uvjerenja zarad funkcija – po dubini i širini“, saopštio je lidera Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

„Insistiranje premijera Milojka Spajića na sprovođenju potpuno iste spoljnopolitičke agende koju je sprovodio Milo Đukanović, nije ništa drugo do šamar svim Srbima koji žive u Crnoj Gori. Ipak, ne vidim tu samo Spajićevu krivicu, već i onih ‘umjerenih’ Srba koji uveče u kafani kliču “Oj Kosovo, Kosovo”, pa onda ujutru glasaju političke stranke sa NATO prefiksom“, izjavio je Dajković.

On je pozvao premijera Spajića da odustane od podrške Rezoluciji o Srebrenici ili, bolje rečeno, izađe iz antisrpskog kola.

„Jer, ko god je u to kolo ušao, nije dobro prošao: Od Mila Đukanovića, Ranka Krivokapića, Duška Markovića, pa sve do Zdravka Krivokapića. Najzad, pozdravljam stav gospodina Milana Kneževića i javno mu se zahvaljujem na petlji i hrabrosti da kaže ono što mnogi misle, a ne smiju da izgovore“, zaključio je u Dajković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.