Dajković: Kavački klan bio vodeća “institucija” u odbrani bivšeg režima DPS-a

0

Poslije jutrošnjih frapantnih saznanja o hronologiji nastanka Komitskog pokreta, a koja smo saznali zahvaljujući SKY prepisci između Radoja Zvicera i Nena Kaluđerovića, jedno je jasno: da je Kavački klan bio vodeća “institucija” u odbrani bivšeg režima DPS-a“, sapštio je Vladislav Dajković, predsjednik Slobodne Crne Gore.

Prema njegovim riječima, sve ono sto su nekadašnja opozicija i nezavisni mediji govorili – da vlast Mila Đukanovića počiva na kriminalu, mafiji i korupciji, danas poslije toliko vremena dobija potvrdu zahvaljujući predanom radu Europola, ali i SDT-a na čelu sa gospodinom Vladimirom Novovićem.

„Imajući u vidu da smo u pomenutoj SKY prepisci saznali da je Novak Adžić jedan od favorita šefa Kavačkog klana da preuzme ulogu lidera ‘patriotskog’ bloka, te da je sam Adžić formirao političku stranku, pozivamo SDT da hitno sasluša Novaka Adžića na pomenute okolnosti. Najzad, biće zanimljivo da čujemo da li je gospodin Adžić svoju borbu protiv ‘Velikosrpske’ politike finansirao novcem najjačeg narko klana u Crnoj Gori“, zaključio je Dajković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.