ČITAJTE BORBU: Narednih dana intervjui sa nociocima izbornih lista uoči 23.oktobra

0

U susret lokalnim izborima u više opština u Crnoj Gori portal BORBA će u narednim danima na svom portalu objavljivati intervjue sa svim nociocima lista, kako za Podgoricu kao najveću sferu interesovanja građana, tako i za ostale opštine u kojima se 23. oktobra održavaju lokalni izbori.

Dani pred nama će biti ključni za konačan obračun sa DPS-om i na nivou Glavnog grada ali i opština u kojima su njihovi pipci i dalje prisutni.

U narednom periodu naši čitaoci će imati priliku da vide šta su to planovi i namjere svih potencijalnih predsjednika opština i izbor onog pravog će biti samo na njima.

Sve partije i koalicije koje se nalaze na predstojećim izborima a od kojih se očekuje da budu oni koji će raščiniti DPS će na našem portalu imati priliku da se svojim simpatizerima, glasačima i svim građanima predstave u najboljem svjetlu sa svojim naumima.

Sa ovom akcijom krećemo već od danas, kada ćete imati priliku da od 14 časova vidite intervju sa jednim od nosilaca jedne liste za predstojeće lokalne izbore u Podgorici.

Jer, kao što smo iz više navrata i poručivali, drugi se čitaju, BORBI se vjeruje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.