Čarapić „opleo“ po Abazoviću i Pejović: Današnji performans DPS-a u cjelosti dogovoren unutar opozicije

0

“Današnji performans DPS-a je u cjelosti dogovoren sa Dritanom Abazovićem ali i poslanicima bliskim predjedniku države”, napisao je na društvenoj mreži “X” Vasilije Čarapić šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad.

Kako je Čarapić naveo dokaz za to je izjava Dritana Abazovića od subote, kada je rekao da „Spajić u ponedeljak treba da dobije adekvatan odgovor opozicije“ kao i „da u ponedeljak može da se desi da premijerski sat ne bude baš onaj premijerski sat koji smo navikli da imamo“.

“I baš kao što je Abazović najavio, poslanici DPS-a su danas, u ponedjeljak, stajanjem ispred govornice spriječili Spajića da odgovori na pitanja poslanika i time doista priredili da nemamo „onaj premijerski sat koji smo navikli da imamo“. Ono što je u svemu ovome razočaravajuće je i da je poslanica Jevrosima Pejović u toku proceduralnog izlaganja čitala spreman govor, što dokazuje da je i ona dio ove nove koalicije untar opozicije(koja se temelji na prevari birača), a čiji je isključivi cilj izazivanje štete”, napisao je Čarapić  i zaključio:

“Da bi zamaskirao ovo ipak očigledno koordinisano djelovanje, Dritan Abazović je brže bolje dao bizarnu izjavu za medije da je Spajić pobjegao sa premijerskog sata uz pomoć DPS-a, što je pokušaj manipulacije koji bi, da nije smiješan, bio žalostan. Zajedljivost zbog dobrih rezultata očigledno spaja ono za šta se vjerovalo da je nespojivo i potvrđuje onu staru izreku da se u Crnoj Gori jedino uspjeh ne prašta”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.