Ćalović Marković: Milo i dalje uživa u novcu, niko ne dira ni njega ni familiju; Ni ja ga ne bih procesuirala pred sudijma Vesne Medenice!

0

Većina pošiljki švercovanih cigareta dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i sa Malte, što, kaže izvršna direktorica MANS-a Ćalović Marković, nije slučajno.

“Gospodin Đukanović i dalje uživa u novcu koji je nezakonito stekao. I dalje je u Crnoj Gori, njegova porodica je tu, njegov brat. Ima ogromne i neobjašnjene profite iz nekih kompanija. Vidite da se oni ne plaše da će biti procesuirani. Sasvim sam sigurna da na raznim svjetskim destinacijama imaju obezbijeđene ‘štekove’ gdje bi mogli da se sklone kada bi se nešto radilo protiv njih. Razumijem da nema postupaka protiv njih, jer ni ja, da sam na mjestu glavnog specijalnog tužioca, ne bih pokušala nešto da uradim protiv Mila Đukanovića pred sudovima Vesne Medenice, jer bi ti predmeti pali. Što zbog straha, što zbog pokupljenosti. Dok ne budemo reformisali sudstvo, bilo koji predmet protiv Đukanovića može samo da mu ‘opere’ biografiju. Njegov uticaj na institucije sistema je i dalje veliki”, poručila je Ćalović Marković.
Ističe i da nije uspjela da dobije podatke gdje je Đukanović išao avionom, kako bi utvrdila gdje je najviše putovao i “gdje mu se vjerovatno nalazi dio imovine”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.