Mladen Mikijelj

Budvanske Demokrate: Otvaranjem filijale MUP-a vraća se status Petrovcu

0

Otvaranjem filijale MUP-a vraćamo status Petrovcu, status dostojan istorije i značaja ovog bisera naše rivijere, poručuju sa Izborne lista ,,Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE- Đorđe Zenović”.

“Drage građanke i građani Petrovca, sve nas je obradovala vijest da se u Petrovcu, kroz saradnju Pošte Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova, otvara filijala MUP-a, na atraktivnoj lokaciji u centru našeg grada sa bogatom kulturnom i istorijskom zaostavštinom. Najavljena od strane ministra Šaranovića, ova filijala MUP-a će u velikoj mjeri olakšati funkcionisanje naših građana i spriječiti nesnosne gužve, koji su u Budvi nažalost slika od ranih jutarnjih časova. To je zaista ambijent koji vrijeđa dostojanstvo čovjeka”, saopštila je Izborna lista ,,Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi- Đorđe Zenović, BUDVA ODLUČUJE!”

Navode da Petrovac, biser budvanske rivijere odavno nema zasluženu pažnju i brigu od strane svoje lokalne samouprave opštine Budva kakvu zaslužuje.

“Drevni grad Castio, danas Petrovac imao je u davnoj istoriji svoju opštinu , a danas nas nažalost raduju osnovni servisi koji se konačno pružaju građanima koji su trebali da budu pokrenuti i u prethodnom periodu! Moramo vratiti status Petrovcu, status koji je dostojan njegove istorije i značaja koji ima i imao je za našu opštinu. Uz Buljaricu koja je apsolutno zapostavljena planiramo niz projekata koji će OJAČATI pojedince i doprinijeti da se njihov glas čuje. Građanski biro koji je u periodu dok smo vršili vlast i dok je predsjednik Opštine bio Dragan Krapović, bio otvoren, danas na žalost nije u funkciji. Građanski biro ćemo ponovo otvoriti za građanke i građane Budve”, kaže se u saopštenju.

Obećavaju da će obnoviti puteve razvoja i prosperiteta i oživjeti segmente koji su zamrli a značajni su za svakodnevno funkcionisanje naših građana, među projektima koje planiramo su: Garaža u centru Petrovca, Rekonstrukcija šetališta, Novi sistem otpadnih voda u Buljarici i Petrovcu.

“Oživjećemo naše bogato kulturno i prirodno nasleđe- Park prirode Zakolači i arheološki park Mirišta, rekonstruisaćemo i saobraćajnicu za Čami Do i Brda, kao i mnoge seoske saobraćajnice i poželjeti srdačniju i bogatiju dobrodošlicu našim turistima koji očekuju kvalitetan servis uprave grada u koji dolaze! Da Petrovac odlučuje”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.