Budva će biti domaćin internacionalnog „Foot elite“ kampa

1

Budva i „Mediteranski sportski centar će ove godine biti domaćini internacionalnog „Foot Elite“ kampa -Milan Biševac. Kampom rukovodi g-din Biševac, proslavljeni reprezentativac iza kojeg je zavidna fudbalska karijera i značajan fudbalski pečat u Crvenoj zvezdi,u Francuskoj igrajući za PSŽ,Lens,Valensijen,Mec..

Kamp se održava od 23.12.2022.-30.12.2022. na stadionima Jaza.Igrači(polaznici kampa) će biti smješteni u luksuznom hotelu „Posejdon“ na Jazu.Sedmodnevni program uključuje pun pansion,tri treninga dnevno,svakodnevna predavanja,skaute koji će pratiti igrače. Sedam dana pre početka kampa, igrači (polaznici kampa) će dobijati program koji će odraditi kući kako bi lakše podneli sve ono što se traži od njih na kampu,i kako bi kvalitetno ispratili program koji je vrlo zahtevan i intezivan.

Program je fokusiran na tehničko -taktičku,fizičku i psihološku pripremu fudbalera.Na ovaj način polaznici kampa imaju šansu da uz najstručnije trenere usavrše svoj talenat,pokažu najbolje što znaju i shodno tome nastave svoj put ka akademijama najboljih evropskih klubova. Kooridinator i glavni trener kampa je gdin Saša Gvozdić koji ima bogato iskustvo kad su u pitanju kampovi za djecu.

Prijave za kamp se mogu popuniti na web sajtu:www.footelitecamp.com

 

1 Comment
  1. Milos komentariše

    Bio sam deo prvog kampa na Zlatiboru i mogu slobodno da lazem da kao stariji igrac do sada nisam video ovakvu vrstu priprema i ovakvu organozaciju na terenu i treninga. Jedno veliko bravo za ceo tim Footelite i vidimo se na zimu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.