Bruka Ferhata Dinoše: Ambasador Crne Gore zaposlio kćerku na televiziji u Prištini i uzeo hljeb crnogorskom kadru sa Kosmeta!

2

Predsednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan Vujičić optužio je ambasadora Crne Gore Ferhata Dinošu da razbija crnogorsku zajednicu na KiM i da je kćerku zaposlio na RTK2, redakciji na crnogorskom jeziku i tako oduzeo pravo da se neko iz crnogorske zajednice zaposli na to radno mjesto.

“Ferhat Dinosha rođen je kao Ljuljanović. Svoga prezimena se stidi pa ga mijenja u Dinosha, kako bi zvučao kao što autentičniji Albanac. Po nalogu tadašnje UDBE razbija jedinstvo albanskog nacionalnog korpusa u Crnoj Gori. Kao potpredsjednik Demokratskog saveza isti napusta i formira Demokratsku uniju Albanaca koju iako je bila čedo bezbjedonosnih službi uspjeva da nakon par izbornih procesa dovede do ispod cenzusa.

Kao ambasador Crne Gore na Kosovu, na najlicemjerniji način radi na razbijanju crnogorske zajednice. Za 4 godine misije zaposlio je jedino svoju kćerku na redakciji na crnogorskom jeziku na RTK2 i na taj način uzeo mjesto i hljeb jednoj crnogorskoj porodici. Vršio je na mene pritisak da mu zaposlim sina (koji pri tom ne govori i ne razumije crnogorski jezik) u Razvojni centar Crnogoraca na Kosovu. S obzirom da nijesam podlegao njegovim pritiscima usresredio se da nam zatvori centar. Za svoga četvorodišnjeg mandata nije uradio ništa za rješavanje ili unapređenje položaja crnogorske zajednice niti na polju jačanja ekonomske saradnje između Kosova i Crne Gore. Njegov posao se svodi na to da prima ogromnu platu i uvećava budžet sopstvene porodice”, napisao je Vujičić na svom Fejsbuk profilu.

https://www.facebook.com/1087728547/posts/10221186844715860/?d=n

 

2 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Dao mu Djukanovic mesto diplomate !.
  Ovaj zauvrat daje Djukanovicu najmanje 5000 albanskih glasova !.
  Ko je kriv, on sto ucenjuje crnogorske politicare ili Djukanovic sto izdaje Crnu Goru radi vlasti albancima ???.
  Probudi se narode Crne Gore !!!.
  Albanci , Ustase,Siptari i Balije, ce vam zbog izdajice Djukanovica i dusu uzeti !!!.

 2. Baja_California komentariše

  Kako ce narod da opuva ove nebitnjakovice sto su se nariljali ka prasad od nase Crne Gore a pritom nama Srbima cija je Crna Gora oce da zabrane sve i svasta…Eee Dinosa i slicni dosta ste mazali maslac na leb

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.