Božović: Blokada rada lokalne skupštine ugrožava normalan život građana

0

Gradski odbor SNP Podgorica je razočaran stanjem u kojem se nalazi gradski parlament i posljedično, gradska uprava Glavnog grada, saopštio je Bogdan Božović, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada.

„Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice. Svrha bavljenja politikom, naročito na lokalnom i gradskom nivou, je stavljanje građana i njihovih potreba u prvi plan. Nedopustivo je da svakodnevni normalan život žitelja našeg grada bude onemogućen u raznim aspektima u bilo kom trenutku i iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti“, izjavio je Božović.

Kako je dodao, „apelujemo na sve činioce gradske vlasti i parlamenta da se uozbilje i da svoje funkcije obavljaju u skladu sa svojim obavezama i u interesu građana koji su im dali svoje povjerenje“.

„Smatramo da je ovakvo stanje u sistemu Glavnog grada nedopustivo i da je jedini način da život u Podgorici krene da se popravlja da se u parlament i Upravu glavnog grada uvedu novi, kvalitetni i kompetentni ljudi, sa velikom ambicijom da se život podgoričana unaprijedi konkretno i u najkrećem mogućem roku“, zaključio je Božović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.