Borovinić Bojović: Pobijedićemo, Podgorica više neće da glasa za šverc i korupciju!

2
Predstavnici koalicije ,,Za budućnost Podgorice“ posjetili su Lješansku nahiju i upoznali se sa problemima ovoga dijela Podgorice. Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije „Za budućnost Podgorice“, Jelena Borovinić Bojović, kazala je da nema nikakve dileme da će koalicija Za budućnost Podgorice da pobijedi 23. oktobra.
– Pobijedićemo zato što smo najbolji. Podgorica više neće da glasa za šverc, neće da glasa za korupciju, građanke i građani Podgorice više neće da odvajaju od svojih usta da bi zarađivali neki drugi za tašne, avione i kamione svih onih koji su se, nažalost, nalazili među redovima DPS “elitista“. Toga više nema, toga više nikada ne može da bude. Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece, za budućnost svih onih koji dolaze, ali i svih onih koji su gradili ovu zemlju, a to su naši očevi, naši djedovi, naši pradjedovi koji su nam ostavili u amanet obavezu i dužnost da branimo pravi sistem vrijednosti, a to ste vi. Kada budemo radili, svi ćemo zarađivati jednako i neće više biti onih tri posto koji imaju sve , a onih devedeset sedam posto koji rade za onih tri posto i nemaju ništa. Toga od 23. oktobra više neće biti, to je vrijeme koje je prošlo, to je vrijeme koje je iza nas. Pobjeda je naša, Crna Gora je naša, Podgorica je naša, budućnost je naša. Naša je budućnost za budućnost Podgorice – kazala je Borovinić Bojović.

 

Radunović: Rezultat u Podgorici treba da bude poslednji udarac već posrnulom DPS-u

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude poslednji udarac već posrnulom DPS-u.
– Ovdje su pružali najžešći otpor, ovdje su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobjedu u ovom gradu. Čak su po prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prihvatili su i onu divnu plavu boju koju mi koristimo, a i ukrali su slogan iz naše kampanje koja je bila prošli put „Sve za moj grad“. Sada prvi put DPS u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou, bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubjedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori. Prvi zadatak ove koalicije, a nadam se i ostalih koalicija jeste da se pobijedi DPS – rekao je Radunović.

 

Okupljenima su se obratili i kandidati za odbornike koalicije „Za budućnost Podgorice“ Boban Radević i Milo Popović i mještanin Momo Vukčević.

2 Comments
 1. Lemi komentariše

  Sto Medo nije kandidat’ nego ministarka u Vladi Z. Krivokapića? Veliki DF se krije ispod suknje Zdravkove ministarke… Uvijek se maskiraju.

 2. Srdjan Loncar komentariše

  Poshtovanje za doktorku Jelenu Borovinic Bojovic – NOVU GRADONACHELNICU PODGORICE.
  .
  .
  .
  Ako imate malu kcerku, pozelecete da joj Jelena bude UZOR.

  Jelenu cete pozeletu da vam bude sestra, majka, tetka, strina, koleginica, komshinica, supruga….

  Super-obrazovana, lepa, ugledna, vec bila ministarka zdravlja, opshte prihvacena, bez trunke skandala. Priznacete to je u CG „nemoguca misija“. Ona ima blag, nenametljiv, ali efektivan pristup. Mozesh da otpustish svog na poslu podredjenog bez ikakve dreke, bez povishenog glasa.

  Njen najveci kvalitet je shto po ceo dan radi HUMANITARNI POSAO, spashava zivote ljudi. Pri tome, nikad ne pravi razliku ad li je pacijent Albanac-Crnogorac-Srbin-Chlan URE, DPS, DF….

  Ona ce biti u stanju da pogura zene-devojke, da se okruzi zenama-devojkama, sto po meni mnogo fali u CG. CG je decenijama bila zemlja MUSHKARACA, a zene su im sluzile samo za ukras. Zato je CG sada ovakva kakva je: Onaj smlatina Milo je vladao preko 30 godina, okruzen mushkarcima, makljaroshima (poput onog Sekulica), u suzivotu sa Shkaljarcima i Kavchanima, a vreme ce pokazati dokle im je saradnja ishla…

  Zene, prave zene unose ravnotezu u drushtvu. Bez njih familija ne moze da postoji, pa prema tome – bez njihovog RUKOVODECEG UCHESHCA (a ne ikebana pro forme ucheshca) drushtvo ne moze da bude ni humano, ni KOMPLETNO.

  Doktorka Jelena Borovinic Bojovic ce biti NOVO LEPO-UGLEDNO LICE PODGORICE, NOVA NACHELNICA PODGORICE.

  .
  .
  .
  Vreme je ZA PROMENE U PG, da Vukovic, poslushni Sluga Mila Lopova (nisam mu ja dao taj nadimak) konachno sidje sa politichke pozornice CG; Vreme je da se DPS polako ugasi, kao shto se Tadiceva DS ugasila u SR, odmah posto je Tadic otishao u penziju, kad vishe nije bio u stanju da potplacuje birache drzavnim privilegijama i foteljama.

  Konachno, vreme je da DPS-Hobotnica struktura bude unistena i da oni, koji su se tajno napljachkali svih tih 30 godina njihove vlasti – konachno odgovaraju pred NOVIM NEZAVISNIM SUDOVIMA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.