Borovinić Bojović odgovorila Anđušiću: Sad je jasno ko podstrekava krizu; Većina se nije raspala, uprkos vašim željama da se sve i svuda raspadne

0

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović odgovorila je danas na napade iz Demokratske partije socijalista.

„Reakcija iz odborničkog kluba Demokratske partije socijalista potvrdila je sve što sam kazala ovih dana: raspad većine želi samo i isključivo DPS. I to nije novost, to je kontinuitet politike DPS: kriza, raspad, svađa, haos, to su rezultati politike ove stranke i ciljevi kojima i dalje teži. To je za njih prirodan ambijent ali i razlog zašto su ih građani Podgorice ubjedljivom većinom poslali u prošlost“, kazala je prva žena gradske skupštine.

Ranije danas, Mihailo Anđušić iz DPS napao je navode Borovinić Bojović izrečene u Jutarnjem programu Rtcg. On tvrdi „da se većina nije raspala zbog DPS, nego zbog nestručnosti, nereda, partitokratije“.

Borovinić Bojović podsjeća da „uprkos činjenici da su demokratski procesi odmakli, DPS pokazuje da ne razumije ni osnove demokrate, pluralizma i razlike u mišljenjima. Ipak, njihove izjave su korisne u raščišćavanju situacije. Svaka vrsta ucjene i nestabilnosti odgovara samo njima, pa je izbor narednih dana pred odbornicima većine sasvim jednostavan: ili interes građana Podgorice ili DPS“.

„Vrijeme je pokazalo da jedno uz drugo ne ide“, zaključila je predsjednica Skupštine Glavnog grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.