Blago nama: Jedna struja Evrope sad na čelo CEDIS-a gura provjereni kadar DPS-a!

12

Jedna od frakcija unutar Evrope sad gura Jagoša Pupovića, na mjesto izvršnog direktora CEDIS-a, otkriva BORBA u vrhu ES.
Naš izvor iz Evrope sad nam je potvrdio da je Pupović pokrivao odgovorne funkcije u energetskom sektoru za vrijeme režima Mila Đukanovića.

Inače, on dolazi iz Pljevalja, kao i premijer Milojko Spajić.

Jagoš Pupović – dugogodišnji direktor FC Distribucije Podgorica, dugogodišnji direktor Elektroprenosa Crne Gore, ali baš ovako, ne Izvršni direktor CGES-a, nego direktor Elektroprenosa CG, za vrijeme DPS-a, kada je Izvršni direktor CGES-a bio Dragan Kujović, visoki kadar DPS-a, koji je nakon smjene vlasti prekosa Kod Veselina Pejovića u KAP za direktora.

Kako su mediji ranije pisali, i još neki funkcioneri iz perioda vladavine DPS-a merače nove funkcije, preko Evrope sad.

Nakon što je funkcioner Demokrata Nikola Rovčanin napustio funkciju izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore prošlog mjeseca i preselio se u poslaničke klupe u Skupštini Crne Gore, ostala je upražnjena ova funkcija da čeka ko će u nju sjesti. Informacije sa kojima raspolažu neki mediji a tiču se naslednika Rovčanina na funkciji izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore u najmanju ruku su šokantne.

Kako se novi čelnik Elektroprivrede CG bira na konkursu, koji je po saznanjima naše redakcije formalnog karaktera, već se zna da će u fotelju izvršnog direktora ove crnogorske kompanije zasjesti Ivan Bulatović, bivši kadar Demokratske partije socijalista a trenutni predsjednik Odbora za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine u sklopu Privredne komore Crne Gore. Inače, poznato je javnosti da je nakon 30. avgusta 2020. upravo Privredna komora Crne Gore postala sigurna kuća bivšim kadrovima i funkcionerima DPS-a iz koje sadašnje vlasti regrutuju te iste osobe i vraćaju ih u državni sistem bez ikakvih kriterijuma.

12 Comments
 1. Plotari komentariše

  Nema bez revulucije nista.plotari se ne hapse,samo napreduju.sto sa zloupotrebama ranije sto sa laznim diplomama ,,mendzamenta,,istanovima po povoljnim uslovima.necemo zajednicki dps i pes.

 2. Komita komentariše

  Sve je ovo dimna bomba, ocekuje se na kraju da posle sve megijske gungule bude izabran Vladan Vojov Djukanovic!
  Ovo je ljudi propaganda da bi se on izabrao. Ako ovo dopustimo sa CEDISom ce se upravljati iz kafica MAG!

 3. Vladan komentariše

  1. A zar nije EPCG?
  2. Nije MAG nego MAAG, maajmune jedan, mada iskreno, više izlazim u Šumicu.
  3. Ti si komita koliko i ja četnički vojvoda.

 4. Nikadvišeeee komentariše

  Kad se setim veličanstvenih litija, najradije bi vratio kilometrazu kad ovo dočekasmo da Vojinov sin vlada..

 5. ISCO_MnE komentariše

  Vladan je oličenje poštenja i čestitosti! Introvertan je i to mu je najveci problem, a da je malo komunikativniji vjerovatno ni vladao Crnom Gorom kakvim intelektom raspolaze!

 6. U ćoše komentariše

  Ona fioka sa njegovim djelima iz MonteCarda je samo pritvorena ali ne i zatvorena. Tako da tom introvertnom tipu poruči da mu je bolje da se primiri i pušti konkurse. Inače, nema od toga imenovanja ništa – neće on niđe

 7. Montenegrino komentariše

  Slobodno Vladana mozete isprovjeravati, to je najbolji inzenjer ili najbolji pravnik medju inzenjerima! Posten covjek, porodican, a ovi sto su ljubomorni na njega mogu samo da laju! Jer vladan je Čovjek!

 8. T komentariše

  Komentar mogu dati iz ugla zaposlene u CEDIS-u, kada je gospodin Pupović bio direktor,  i kazati da je riječ o direktoru kod koga je zastupljen princip RED-RAD-DISCIPLENILA  koji zna da NAGRADI dobrog zaposlenog a i da KAZNI lošeg zaposlenog. Jednom riječu PROFESIONALAC u poslu. Uz to mislim da na čelu CEDIS-a treba da dođe neko ko poznaje cijeli proces u firmi , kako bi firma mogla da napreduje, a on to zasigurno zna! Mišljenja sam da na čelu energetske firme, u ovom slučaju CEDIS, treba da bude inženjer energetike, gospodin Pupović, kako bi spojem svog znanja sa ETF-a i iskustvom u CEDIS-u i CGES-u( poznavanjem cijelog EES) zasigurno donosio ispravne odluke!

 9. BlokV komentariše

  Kako se neka vijest objavi ovaj Djukanovic aktivira armiju botova!

 10. Dusko komentariše

  Čovjek ima preko 30 botova koje plaća preko jedne građevinske firme koja radi mostove a iza koje stoji bivši guverner

 11. T komentariše

  Jagoš, nego ko! Samo da nije onaj stručnjak Ivanović, te mu je sva familija u Demokrate prelećela, a do juče su jurili glasove za DPS. Đe li će sjutra, za ime Boga?

 12. crni komentariše

  Fun fact, promašili ste trenutna radna mjesta i za Bulatovića i za Kujovića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.