Berane: Uhapšen medicinski tehničar, osumnjičen za dilovanje kokaina

0

Beranska policija uhapsila je B.L. (33) zbog sumnje da je vršio uličnu distribuciju narkotika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Beranac B.L., zaposlen kao tehničar u labaratoriji u navedenoj bolnici, je u radnoj uniformi izašao na parking i prišao jednom vozilu.

“Policijskih službenici su prišli vozilu i okupljenima te pregledom B.L. pronašli tri zamotuljka kokaina i novac u iznosu od 40 evra, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. Pregledom vozila u kojem se nalazio Đ.O. policija je pronašla pola grama kokaina za koji se sumnja da ga je kupio od B.L”, dodaju iz policije.

Policija je pregledala vozilo B.L. u kojem su pronađena još tri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i novčanica od 50 evra za koju postoji sumnja da je falsifikat.

“Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polji pripadnici beranske i bjelopoljske policije su izvršili pretres kuće koju koriste B.L. i N.L. kada je pronađena municija u ilegalnom posjedu. B.L. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo falsifikovanje. Protiv N.L. policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, objašnjavaju iz policije.

Đ.O. je uhapšen zbog upravljanja neregistrovanim vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

“Tokom marta službenici Jedinice za borbu protiv droga Centra bezbjednsoti Berane su podnijeli četiri krivične prijave zbog krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga a četiri lica će odgovarati zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga. U ovom periodu zaplijenjena je određena količina kokaina, marihuane, heroina i tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, kao i više komada pištolja i pištoljske municije”, podsjećaju iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.