Bečić o sinoćnjoj akciji: Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali stići će vas ruka pravde!

0

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić pohvalio je, kako je naveo u saopštenju, još jednu hrabru akciju Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem i OB Budva, koja je večeras rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde koji slovi za visokorangiranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova.

„Bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu i riješenost države, tako da je poruka vrlo jasna svim bjeguncima od pravde i učiniocima krivičnih djela. Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići jer više nema igranja sa državom“, kazao je Bečić.

On je dodao da će borba protiv kriminala biti nastavljena.

„Uz sve izazove i opstrukcije, nastavljamo sa odličnim rezultatima i brojnim akcijama bezbjednosnog sektora, ponosan i zahvalan brojnim časnim i hrabrim službenicima bezbjednosnih struktura koji i večerašnjom i brojnim drugim akcijama pokazuju kako se služi državi i bori protiv organizovanog kriminala“, naveo je Bečić u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.