Bečić: Hapšenje Perović je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom protiv svih oblika kriminaliteta

0

Hapšenje direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom protiv svih oblika kriminaliteta, saopštio je Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove.

Perović je uhapšena danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO).

„Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Uprave policije (UP) i Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbjednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Nema privilegovanih, nema kompromisa sa osnovnim vrijednostima društva i, definitivno, nema nedodirljivih. Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom protiv svih oblika kriminaliteta“, istakao je Bečić u saopštenju koje je dostavio njegov kabinet.

On je dodao da kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti.

„U našoj zemlji ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija. Čestitam svim hrabrim i istrajnim članovima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su danonoćno radili na realizaciji prethodnih i ove akcije. Srećno Crnoj Gori u novom istorijskom poglavlju, gdje pokazujemo da niko nije iznad zakona. Neka ovi principi budu mjera našeg patriotizma“, poručio je Bečić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.