Akcija “Grba”: Uhapšeno 14 osoba, pronađena droga

0

U okviru akcije “Grbe 1” policija je pretresla tri lokacije u Danilovradu i dvije u Podgorici, oduzela vagu za precizno mjerenje i mobilni telefoni sa sim karticama i uhapsila Podgoričane F.N. i Lj.D. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako navode iz policije, tokom trajanja višemjesečne aktivnosti službenici policije su procesuirali ukupno 14 osoba, od kojih je sedam uhapšeno zbog krivičnih djela a sedam je procesuirano po prekršaju.

“Šest osoba tereti za krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga a jedna se tereti za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacje. Takođe protiv sedmoro podnijete su prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o spečavanju zloupotrebe droga. Tokom trajanja ove aktivnosti, u 10 pojedinačnih zaplijena, policija je oduzela 480 grama opojne droge heroin, 28 grama opojne droge kokain i 256 grama baze koja se koristi za mješanje sa opojnim drogama”, navode iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.